Питане-информация за VW-Passat B4-1.8-,90к.с.,моноинжекцион
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане-информация за VW-Passat B4-1.8-,90к.с.,моноинжекцион
Аз също съм с две ръце за комби с климатик но да е сдизеловия 1,9 тди 90 кончета поне за градско каране дава супер икономия .Моя е 1,8 бенз газ ама нещо не ме кефи няма сваляне под 13 газ в градски условия при това лятото
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
axeon написа:Аз също съм с две ръце за комби с климатик но да е сдизеловия 1,9 тди 90 кончета поне за градско каране дава супер икономия .Моя е 1,8 бенз газ ама нещо не ме кефи няма сваляне под 13 газ в градски условия при това лятото
Супер икономия, но на литри, а не на пари

Сметни колко литра нафта можеш да сипеш за цената на 13 литра газ и тогава да говорим за икономия

- Layman
- Автомобил:
- Двигател:
Бих предпочел комби, но съм твърдо против екстрите за толкова стара кола, освен серво.
- brad4edat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Layman написа:Бих предпочел комби, но съм твърдо против екстрите за толкова стара кола, освен серво.
За съжаление колегата е прав за екстрите при 20 годишни коли

Всичко почва да издиша, електроники, механики, кабели, абе едно оправиш две изпрегнат:(
Хубаво е да има екстри колата, но колкото е по-стара толкова повече главоболия и пари отиват накино с тия екстри.
Взимай някое читаво комби но с климатик или климатроник, всичко друго като екстри не е особенно необходимо. Просто за жегите през лятото си е необходимо и малко прохлада за да се шофира нормално.
Както казаха колегите търси си комбито, което е най-запазено и те устройва като цена, не се хвърляй на излишни непотреби екстри, колата е стара и ще имаш главоболия с тях

- spoocky
- Автомобил:
- Двигател:
brad4edat написа:Layman написа:Бих предпочел комби, но съм твърдо против екстрите за толкова стара кола, освен серво.
За съжаление колегата е прав за екстрите при 20 годишни коли![]()
Всичко почва да издиша, електроники, механики, кабели, абе едно оправиш две изпрегнат:(
Хубаво е да има екстри колата, но колкото е по-стара толкова повече главоболия и пари отиват накино с тия екстри.
Взимай някое читаво комби но с климатик или климатроник, всичко друго като екстри не е особенно необходимо. Просто за жегите през лятото си е необходимо и малко прохлада за да се шофира нормално.
Както казаха колегите търси си комбито, което е най-запазено и те устройва като цена, не се хвърляй на излишни непотреби екстри, колата е стара и ще имаш главоболия с тях
Напълно подкрепям и двамата колеги! Аз съм с В4 1.8 моно , 90 кс. СЕДАН , без климатик , а на тъста преди 3 месеца му взехме В3 1.8 моно , 90 кс. КОМБИ с климатик..и в момента климатика го няма вече

С две думи: По-малко ЕЛ повече спокойствие...
>>>Дори да излезе проблем по колата... цените са като марката

- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
spoocky написа:brad4edat написа:Layman написа:Бих предпочел комби, но съм твърдо против екстрите за толкова стара кола, освен серво.
За съжаление колегата е прав за екстрите при 20 годишни коли![]()
Напълно подкрепям и двамата колеги! Аз съм с В4 1.8 моно , 90 кс. СЕДАН , без климатик , а на тъста преди 3 месеца му взехме В3 1.8 моно , 90 кс. КОМБИ с климатик..и в момента климатика го няма вечеСдаде багажа, много пари за ремонти и хайде навън... Друго на моята В4- съм с ЕЛ стъкла... Едното е без моторче, защото сдаде багажа , а другото си се сваля и си се вдига когато си иска!!! На тъста подобен проблем със стъклта, само че при него моторчето го има и прищраква, но стъклото не отлепя! Даже обмислям вариант и ръчки да си слагам... Иначе като коли
ЖЕЛЕЗО са... Еднакви са на дължина, При В4 разхода е 11 градско, 7 извън, а при В3- 13 градско , 8 извън ...
С две думи: По-малко ЕЛ повече спокойствие...
>>>Дори да излезе проблем по колата... цените са като марката
VOLКSWAGEN - НАРОДНИ
Е колеги то стана приказката: и лисицата, като не може да стигне гроздето и казва, че е кисело. За екстрите не сте прави!

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
сервото не е екстра,даже май е по-лесно да намериш хидравлична рейка отколкото механична.Огледалата с подгряване пък са си без пари,отделно части бол.Разликата в разхода между седана и комбито е в скоростните кутии,на комбито е по-къса.Това я прави перфектна за градско...
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Iezekil написа:сервото не е екстра,даже май е по-лесно да намериш хидравлична рейка отколкото механична.Огледалата с подгряване пък са си без пари,отделно части бол.Разликата в разхода между седана и комбито е в скоростните кутии,на комбито е по-къса.Това я прави перфектна за градско...
... и естествено разликата в разхода е незначителен, да не казвам почти никакъв...
- zelkata_ok1_
- Автомобил:
- Двигател:
колега взимай комбито ще го оцениш като се наложи да го натовариш аз имам 1.8 90к.с. комби и съм много доволен