Паркиране на огледала
-
Mish87
- Автомобил: Tiana MK5 Variant
- Двигател: CAXA
- Контакти:
Re: Паркиране на огледала
Аз само на огледала паркирам и почти винаги само назад. "Киризиш" ляво, дясно, задно огледало, следиш габарита на колата, гледаш в страничните къде е задницата и се "намъкваш". Почти никога не се обръщам (не успявам да гледам и предницата къде отива че 90 % ще има коли до мене) освен ако няма хора около колата. Бащата само ме увиква че паркирам на огледала ма к'во да направя, 5 години карам служебната баничарка и я вкарвам само на огледала - навик
На огледалца хем си гледам отпред къде отива муцуната, хем и назад. Не губя време да се въртя като шиле да гледам и напред и назад 

- Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
Хахаха, на мен ми се е случвало 2-3 пъти да се паркирам в супер тясно място и да съм супер доволен и горд със себеси, докато не тръгна да слизам и осъзная, че няма място да си отворя вратата достатъчно за да сляза
. Доста глупаво, но понякога в борбата да се докопаш до някакво местенценце за паркиране, правиш "чудеса от храброст" да се мушнеш някъде

Иначе и аз маневрирам предимно на огледала, при мен е навик от двувратото кадетче което карах преди, оказа се, че при него имаш повече видимост на огледала от колкото ако се обърнеш на зад, много е затворено/слхлупено от зад.
Иначе и аз маневрирам предимно на огледала, при мен е навик от двувратото кадетче което карах преди, оказа се, че при него имаш повече видимост на огледала от колкото ако се обърнеш на зад, много е затворено/слхлупено от зад.
Последна промяна от Asko VW на Чет 12 апр 2012 12:29, променено общо 1 път.
-
Mish87
- Автомобил: Tiana MK5 Variant
- Двигател: CAXA
- Контакти:
Asko VW написа:правиш "чудеса от храброст" да се мушнеш някъде![]()
Или да го "мушнеш" някъде
извинявай колега че спамя, ама не се сдържах - Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
Mish87 написа:Asko VW написа:правиш "чудеса от храброст" да се мушнеш някъде![]()
Или да го "мушнеш" някъде![]()
![]()
извинявай колега че спамя, ама не се сдържах
И това и това
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Винаги паркирам на огледала, дори когато карам назад пак карам на огледал, това с обръщането назад нещо не ми хареса още когато карах курсовете. А най-добре е тираджийската отваряш вратата и газ

- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
според мен е много по лесно да се паркираш на задна отколкото на предна особено между две коли и даваш назад докато се изравниш с другите и си ти.не виждам изобщо нужда да се обръщам назад.една друга тънкост когато се паркира станично да кажем между две коли е не само да гледаш на огледалото а точно да гледаш къде върви самата гума.ами ако е ивеко с ремарке 
- Alex_Heat
- Автомобил: Audi TT
- Двигател: 1.8T
От както се научих да паркирам на огледала и да карам също назад, като разчитам на тях, няма да ви казвам какво облекчение почувствах във врата 
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
аз никога не паркирам с централното огледало - винаги гледам в страничните (особено от 2 дена откакто затъмних задните)
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Oт 99г карам на странични огледала и ако седна в кола без такива или само със ляво мъкааааааа 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”