Ремък на климатика VW голф 1.6 пълен инж.1995г. АЕЕ
Ремък на климатика VW голф 1.6 пълен инж.1995г. АЕЕ
Здавейте колеги.Знае ли някой какъв трябва да бъде ремъкът на климатика?VW голф 1.6 пълен инж.1995г.аее със хидр.климатика е диавия допълнително поставян в Италия? Зная че е по-голям от 6К 1150? В краен случай ще го сваля и с него в магазина.МЕРСИ.
Re: Ремък на климатика VW голф 1.6 пълен инж.1995г. АЕЕ
http://drive.bg/index.php?ModelId=1870& ... 0446c090c2
И допълнително да е слаган не могат да го сложат на друго място.Многоточкова инжекция е когато имаш 4 дюзи.Твоите колко са

И допълнително да е слаган не могат да го сложат на друго място.Многоточкова инжекция е когато имаш 4 дюзи.Твоите колко са

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Това е малко трудно да се каже със сигурност,защото зависи каква обтяжна ролка са ползвали и къе са я сложили.Също така има два варианта за минаване на ремъка и дължините му са различни.Принципно поддържам едно АЕЕ с насаждан климатик и като стигна в сервиза,ще ти извадя размера на ремъка,който съм сложил на него,но все пак най-сигурно е да отидеш с твоя в магазина,защото при насажданите почти никога нещата не са 1:1 на две еднакви коли.

Мерси колега,4год.ползвам колата и на ремъка има малка дупка и все се каня да го сменям но работата е ясна със стария в магазина.От скоро се включих и не разбирам много как да пиша и къде но ще се справя,иначе ми се случваха някои проблепи но ги реших успешно и евтино,дроселова клапа :настройка:,замръзване на маслените газове:мръсотия: разеждане на маслото на двигателя бобина, Последото беше изхвърляне на антифриз през клапана на казанчето след 90 градуса и след липса на циркулация се оказа че турбинката на водната помпа е превъртяла,тя е пластмаса или нещо подобно,смених и термостата за всеки случаи и парното ми заработи отлично,а мислех да правя клапи.Нямам много време да пиша но редовно чета
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”