Къде в/около София рециклират турбини?
- napu6en_marmot
- Автомобил:
- Двигател:
Къде в/около София рециклират турбини?
Колеги,къде в или около София рециклират турбини? Става въпрос за голф 3 TDI-1z. И като пари горе-долу колко излиза цялата операция. Състоянието на моята турбина е силно свирене и голям радиален луфт.
- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
Re: Къде в/около София рециклират турбини?
Намери в форума колегата Вентоман- голям е пич и ще свърши бързо работа. Наскоро оправи служебната баничарка и донесе турбото като ново и излезе доста по евтино от другите. За цена си го питаи него но ще стане след като го погледне.
- kalioo
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател: 1.9 131
Колега мога да ти кажа един сервиз само с турбо се занимават на улица "202" срещу ТЕЦ София Митко-Турбото
само с това се занимава пич-а

- blagi1972
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател: ALH
vladobo написа:Намери в форума колегата Вентоман- голям е пич и ще свърши бързо работа. Наскоро оправи служебната баничарка и донесе турбото като ново и излезе доста по евтино от другите. За цена си го питаи него но ще стане след като го погледне.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:http://www.realturbo.net/

- Tihon
- Автомобил:
- Двигател:
kalioo написа:Колега мога да ти кажа един сервиз само с турбо се занимават на улица "202" срещу ТЕЦ София Митко-Турботосамо с това се занимава пич-а

- napu6en_marmot
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря Ви, колеги! Разучих този вариант където казахте и по-приемливо май ще ми дойде да си закупя турбина 2-ра употреба.И с малко повече късмет да намеря в добро състояние.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Tihon написа:kalioo написа:Колега мога да ти кажа един сервиз само с турбо се занимават на улица "202" срещу ТЕЦ София Митко-Турботосамо с това се занимава пич-а
На табелата пише D.G.Turbo,спускаш надлез "Надежда" в посока гробищата,влизаш в локалното в дясно,май след Технополис.
Другите са "Турбос Хют",посока Военна рампа,точно преди Ж.П.моста -вляво,някакъв камионджийски сервиз има наблизо,Ман ли ,Даф ли....
И двата са в един район и удобни за сравняване на ценички....
-
- Автомобил:
- Двигател:
kalioo написа:Колега мога да ти кажа един сервиз само с турбо се занимават на улица "202" срещу ТЕЦ София Митко-Турботосамо с това се занимава пич-а
Митко Турбото не знам как работи,но като ходих да рециклирам ми обяви цена от 900лв ОК няма проблем за това,но като попитах за гаранцията колко ми обясниха,че нямало гаранция а само сертификат,че турбото е било качено на стенд(баланс) и е било ОК.Затова попитайте първо колко гаранция има,за да няма после ама как така няма и да

- napu6en_marmot
- Автомобил:
- Двигател:
red.devilll написа:kalioo написа:Колега мога да ти кажа един сервиз само с турбо се занимават на улица "202" срещу ТЕЦ София Митко-Турботосамо с това се занимава пич-а
Митко Турбото не знам как работи,но като ходих да рециклирам ми обяви цена от 900лв ОК няма проблем за това,но като попитах за гаранцията колко ми обясниха,че нямало гаранция а само сертификат,че турбото е било качено на стенд(баланс) и е било ОК.Затова попитайте първо колко гаранция има,за да няма после ама как така няма и да
Това е и втората причина, след цената поради която се отказвам от рециклиране...
- salamaleikum
- Автомобил:
- Двигател:
vladobo написа:Намери в форума колегата Вентоман- голям е пич и ще свърши бързо работа. Наскоро оправи служебната баничарка и донесе турбото като ново и излезе доста по евтино от другите. За цена си го питаи него но ще стане след като го погледне.
И аз съм за, момчето е много кадърно и работи мн. добре.
Повечето "майстори" които рециклират турбини дават гаранция до края на улицата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
А каква може да е гаранцията при покупка втора ръка,че и то не е било рециклирано! 

и в realturbo ли не дават гаранция след рециклирането ?
аз преди няколко седмици им се обаждах и не отидох само защото бяха доста недружелюбни по телефона и не искаха да ми кажат никаква орентировъчна цена преди да свалят турбината. Което просто не ми е вариант - съвсем друго е да ти кажат цена - от - до и да си направиш сметката дали си струва. Та накрая може и пак там да ида. но все още събирам информация и аз.
а тия майстори - които "не давали никаква гаранция" - е то по добре сам да си я рециклирам тогава. поне ще знам че сам съм я прецакал ако не тръгне. Освен това няма да съм се набутал и с толкоз пари
аз преди няколко седмици им се обаждах и не отидох само защото бяха доста недружелюбни по телефона и не искаха да ми кажат никаква орентировъчна цена преди да свалят турбината. Което просто не ми е вариант - съвсем друго е да ти кажат цена - от - до и да си направиш сметката дали си струва. Та накрая може и пак там да ида. но все още събирам информация и аз.
а тия майстори - които "не давали никаква гаранция" - е то по добре сам да си я рециклирам тогава. поне ще знам че сам съм я прецакал ако не тръгне. Освен това няма да съм се набутал и с толкоз пари
Върни се в “Дизелови агрегати”