comunikator написа:Без сръкло не ми е далавера.

comunikator написа:Без сръкло не ми е далавера.
anonym0us написа:comunikator написа:Без сръкло не ми е далавера.
nikito81 написа:колата е сеат толедо 96г 1.9 тди 90 коня 1z двигател.от няколко месеца има някакав проблем които немога да си обясна какав е,та проблема е 4е колата когато я запаля вси4ко е нормално но когато потегля се появява проблема запо4ва да предарпва самата кола на вси4ки скорости.Но страното е 4е ина4е колата си набира и си се оскорява добре и вав са6тия момент предарпва.Моля ако някои се е сбласквал сас такав проблем да помогне.Благодаря преджарително
MAYKI написа:На никой нищо не давам наклон на каквото и да било ама малко ми се струва смешни мое мнение да казваш,че по лесно се поддържа някакъв плат от колкото кожата да определено не съм роб на автомивките все пак колата повече за каране от колкото удоволствие ама в Бг прахта и най много и ако карам кора с някакъв плат а не кожа за да не мирише на прахоляк в колата трябва през ден да ходя по мивки,а с кожата най много един път на седмица,а това с арманито мисля ,че не сериозно,значи от дънки не трябва да имам здрава седалка на нито една кола и да знам какво имаш предвид едно боядисване на детайл в салона е 20/30лв не мисля ,че е проблем да го направиш един път в годината за 2 часа и нещата са като нови
Поздрави всеки да кара с каквито калъфки иска
...подлакътник, който ми е мн. одобен...
...реголируемо ФК окачване...
...здоби се с още доста неща...
calidad написа:И аз правя грешки,от бързане,но наистина ме изумява неграмотността на хората писещи във форума!!!
predat0r написа:.... закарахме е на сервиз да е погледнат отдолу за разбити неща ама нищо не се показа... леки забележки има по боята но ще се боядиса цлята... Цената която сме се уговорили е 7800лв....
hidalgo написа:ivakopk написа:ЗБРАХ
Пълно е с такива.
Петър Петров написа:calidad написа:И аз правя грешки,от бързане,но наистина ме изумява неграмотността на хората пишещи във форума!!!
К`во викаш! Нищо![]()
Или ти липсва писенцето
Sashko_Trg написа:Да не ти е колата навън при такава градужка !
predat0r написа:Един познат има на предния джам лепенка за полицай в горния десен ъгъл му седи... Но предишния собтвеник по талон беше полицай но синаму е караше колата... Тя всъщност беше на синаму.. Нарочно регнато на бащаму имеето.. Имаше цяло оборудване за полицай и когато искаше си го ползваше праише се на гъзар... Сегашния собственик мой приятел не е махнал лепенката... Но и никой полицай не е забелязъл тази лепенка.. Прилича на стикер за технически преглед... Но няма дупки никаде и пише МВР
Не вклю4ва перката на радиатора и надува морку4ите
2.4I написа:Аз лично съм възприел следния принцип - деверцифициране на риска ,като същевременно се опитвам да запазя добра доходност.
Bavarcho написа:п.с. ще трябват някой формули който в форума трудно ще се напишат, за това ако някой може да помогне ще му пратя на ЛС мейл да ми прати лърд файл
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта