какво мислите за голф2 gti 115ks
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
какво мислите за голф2 gti 115ks
Преди няколко дена един приятел си купи Голф двойка 115к.с. какви са вашите впечатления като двигател, ходова част, здравина на техническата част и най-вече да ми разкажете по общо за модела.
Последна промяна от Stefan на Чет 12 окт 2006 17:52, променено общо 1 път.
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имах такъв голф 1, представям си какво е 2. ако можех да го задържа - нямаше да го продам. щом твърдица - елена мина по тия камънаци е трепач
нямах оплаквания освен че в началото като го купих трябваше да сменям 2 пъти през 5-6хил.км горивен филтър.. кво ли е имало в резервоара не знам. стабилен на пътя, много мощен автомобил, страшен при тръгване дори и като го карах с 16' джанти
въпреки че беше механична инжекция, нямах проблеми с това. по магистрала само съм засичала разход, но при двойката не знам как е. дано и твоят човек няма проблеми и да го кара с удоволствие.

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
4oroi4o написа:Стеф, ако си намеря една читава тди като на никси си взимам веднага!!!!
Колега, има една двойка тди - перфектна: Тънките лайсни с преговете, хидравлика, климатик пълен ел. пакет в перфектно състояние за 4500лв. От този вид двойки има много малко които да си имат всичко - тази е такава. Ако искаш продавай тройката и да ходим да я взимаме

- zak
- Автомобил: Skoda Oktavia
- Двигател: AUM 2001
Моя също е 112-коня PB,карам го на газ вече година(от толко време го имам),и нямам почти никви проблеми.Харчи ми около 10, смесен разход. И върви доста доволно.При положение ,че ходя на работа с него и возя какви ли не нща карам по некви черни пътища ,първия ремонт по ходовата част , направих преди около месец
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”