Здравейте!
Имам проблем с ebay.com. Регистриран съм там от вече близо 2 месеца. Когато вляза в профила си на раздел продажби ми пише, че мога да добавя 0 артикула на обща стойност 0$. С 2 думи не мога да продавам там. Можете ли да ми кажете на какво се дължи това? Поразпитах, да не би да трябва да е минало известно време след регистрирането, но ми отговориха, че попринцип продажбите могат да започнат веднага след регистрацията.
Ако някой е имал подобен проблем или знае решението на въпроса, моля да ми помогне.
Също така ако някой има желание, мога да изпратя снимки и информация за това, което продавам, да ми пусне обява, пък после комисионните са лесни. Не искам да лъжа или да прецаквам никой. Просто имам един хубав мъжки комплект от златни бутонели и щипка за вратовръзка, които са ми излишни, а в България никой не вади пари за подобни неща.
Ще чакам отговорите ви.
Поздрави!
Помощ за ebay.com
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Barovski77
- Автомобил:
- Двигател:
- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
Re: Помощ за ebay.com
Barovski77 написа: Когато вляза в профила си на раздел продажби ми пише, че мога да добавя 0 артикула на обща стойност 0$.
Това малко не го разбрах... я дай отначало, и малко по подробно. Или скрийншот.
- villi78
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
регистрирал ли си карта към акаунта си
- Barovski77
- Автомобил:
- Двигател:

Каква карта да регистрирам към акаунта? Не се ли работи с PayPal?
- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
Тъпаци са ибей че слагат лимити на хората.
Ето чети тука: http://jerseys4kidscom.hubpages.com/hub ... me-Sellers
Явно е нова изгъзица, и много хора се оплакват, нови и стари потребители, има сума си форуми където се оплакват.
Малко повече информация относно тия лимити: http://pages.ebay.com/help/sell/selling ... ml#account
Единственото което можеш да направиш е да кликнеш Request higher seller limits;
каквато и информация да ти поиска там попълни, не знам какво може да те пита що аз го нямам тва ограничение на моя акаунт...
Ето чети тука: http://jerseys4kidscom.hubpages.com/hub ... me-Sellers
Явно е нова изгъзица, и много хора се оплакват, нови и стари потребители, има сума си форуми където се оплакват.
Малко повече информация относно тия лимити: http://pages.ebay.com/help/sell/selling ... ml#account
Единственото което можеш да направиш е да кликнеш Request higher seller limits;
каквато и информация да ти поиска там попълни, не знам какво може да те пита що аз го нямам тва ограничение на моя акаунт...
- Barovski77
- Автомобил:
- Двигател:
Това със "Request higher seller limits" вече го пробвах. Единия вариант, за да го получа, е да имам друг профил, от който вече съм продавал и имам добър feedback. Другата възможност е да им се обадя по телефона и да разговарям с тях. Нито имам друг профил, от който да съм продавал, нито пък ще навъртя 20-30 лева телефон, за да говоря с тях.
Пробвах с нов профил да си направя. На новия профил няма ограничения, т.е. веднага ме допусна след регистрацията да продавам. Там обаче се появи друг проблем. От ebay твърдят, че PayPal акаунта ми не е verified. Потвърден ми е e-mail-a, имам две регистрирани карти, като вляза в paypal пише Status:Verified, а те твърдят, че не е. Не знам какво да правя вече. Затова и питам някой ако се навие да направим врътка да ми пусне обява, пък после с комисионна.
Пробвах с нов профил да си направя. На новия профил няма ограничения, т.е. веднага ме допусна след регистрацията да продавам. Там обаче се появи друг проблем. От ebay твърдят, че PayPal акаунта ми не е verified. Потвърден ми е e-mail-a, имам две регистрирани карти, като вляза в paypal пише Status:Verified, а те твърдят, че не е. Не знам какво да правя вече. Затова и питам някой ако се навие да направим врътка да ми пусне обява, пък после с комисионна.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Картите Верифайд ли са?
В паъпал имам предвид

В паъпал имам предвид
- Barovski77
- Автомобил:
- Двигател:
Matematiks написа:Картите Верифайд ли са?![]()
В паъпал имам предвид
Да.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера пусках едно колело за продаване,нямах такив апроблеми
Колко фийдбека имаш апропо?

Колко фийдбека имаш апропо?
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
За да направиш коректно регистрацията на картата, е нужно от Банката към която е картата да ти дадат пин код с който да активираш акаунта си в ebay 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
GREEN_lADY написа:За да направиш коректно регистрацията на картата, е нужно от Банката към която е картата да ти дадат пин код с който да активираш акаунта си в ebay

Тва пък от кога е

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
hooligans написа:GREEN_lADY написа:За да направиш коректно регистрацията на картата, е нужно от Банката към която е картата да ти дадат пин код с който да активираш акаунта си в ebay
![]()
Тва пък от кога е
ПИн код или номер, който е част от описанието на транзакцията?
- Barovski77
- Автомобил:
- Двигател:
Точно номер, който е част от описанието на транзакцията. Имам такъв код и от двете карти. Без него картите не се верифицират. Мисля, че тези кодове нямат общо с ebay. А и успявам от този същия PayPal акаунт да заредя сметката в ebay, а в същото време ми казва при публикуването на обявата, че не е верифициран акаунта. Луда работа.
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:GREEN_lADY написа:За да направиш коректно регистрацията на картата, е нужно от Банката към която е картата да ти дадат пин код с който да активираш акаунта си в ebay
![]()
Тва пък от кога е
При мене беше така, регистрацията на картата в пейпал я направих преди време и като реших да си пазарувам трябваше да я доактивирам

-
- Автомобил: Corrado
- Двигател: KR-1991
Аз имам проблем с ebay.de, пускам си обявата със снимки и всичко и...греда- контономерът ми не е немски, или картата ми трябвало да е кредитна, а не дебитна. Въпроса ми е някой запознат ли е?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”