ЗА или ПРОТИВ гонките?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen

За или Против гонките сте?

ЗА! Много е куул!
37
46%
Против! Създават излишен риск!
43
54%

Общо гласове: 80
Потребителски аватар
R32 fen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот R32 fen » Сря 19 яну 2005 19:33

За съм стига да се провеждат където трябва. :D :D

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Сря 19 яну 2005 21:51

[quote="prj57"]
Еми нали бо*луците дето пребират пари от всичката тая легалност трябва да се погрижат за това ама ммне щото така е по лесно иначе драга си е нещо обикновено ,но не и ако гледаш през погледа на някой чи*****я дето гледал ту фаст ту фуриос :lol: и тати му дал количката и той аиде на улицата да се състезава :shock:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 19 яну 2005 22:06

ами малко или много и за стрийт рейсинг не сме дорасли в България.дори на Божурище има доста неща за изпипване както каза един корега по горе!но винаги има едно АКО.+ това публиката малко или много си дава сметка че там е опасно..дай да забраним и ВРЦ-то щото има случаи на смазана публика.еми кой ги кара да стоят от външната страна на завоя а там са такива високи мерки които не могат да се сравнят с нашето бож,пище ни най-малко.ако ти се гледат дръпки отиваш и поемаш някакъв риск ако те е страх стоиш у вас и слушаш мизичка!това е!за протокола да отбележа че чувството е неповторимо.кръвта ти се качва в главата направо това са си ТВОИТЕ 400м оргазъм.а тва да се правят гонки по столични булеварди и т.н. е меко казана недопустимо.законната ни система не е доизпипана и самите полицаи няма какво да ти кажат а и няма как да докажат че преди 5 минути си се дърпал. :oops: :cry: 8)

Потребителски аватар
Pia kato zmei
Автомобил:
Двигател:

За или против гонките?

Мнениеот Pia kato zmei » Пет 28 яну 2005 23:31

По принцип смятам че си има места за такива изяви (Божурище), а и не е много безопасно нио за участниците, нито за страничните наблюдатели (ако има такива). По принцип и аз обичам високите скорости ( карал съм в Deutschland опела на баща ми с 210 по аутобаните в Бавария), но смятам че за повечето неща си има определени места.

Потребителски аватар
Rawen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rawen » Съб 29 яну 2005 12:49

Ako говорим за гонките по улиците аз съм против защото създават нененужен риск а и има много пишман шофьори.Много често страдат невини хора от такива изпълнения.

Потребителски аватар
Jeny
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jeny » Съб 29 яну 2005 17:33

gti написа:Aз съм за гонките,когато се провеждат на регламентирано за целта място,например Божурище.
и аз мисля точно така, като ще добавя и пистата в Бухово :lol:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 29 яну 2005 19:35

Кви са тия гонки... Колко ти върви колата. Ми има хора дето показват как се управлява, а не как се натиска газта и се сменят скоростите. Половината от хората на Божурище могат да карат само направо. То един истински автомобилен състезател няма да стъпи там щото ще му се смеят другите...

Потребителски аватар
Nitro_BaSTARD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nitro_BaSTARD » Съб 29 яну 2005 20:15

Бате кви са тейа работи на определние за това места???? тжа да не е field trip na elementary schools. Примерно при боъана е супер безопасно има 4 платна и супер асфалт, и малко полиция :) аз съ ЗА гонките щотот прото иначе да се вуртим кат пумпали на полигона не става не знам момчета ама аз искам малко да има купон не да хподим на картинг да се кефим ми тва от мене }:o)~

Потребителски аватар
Ninja
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ninja » Съб 29 яну 2005 23:49

Твърдо съм за отнемане на книжка при улични гонки. Ключова дума "улични". На определените места или по магистралите който иска да си троши главата и колата, но да застрашава невинни шофьори и минувачи, още повече в натоварен и претъпкан град като София - на работа с градски транспорт и обществено полезен труд, това заслужават!
Това е от мен, и тези които са за уличен drag с коли техен набор да се позамислят!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 30 яну 2005 20:35

разни хора разни идеали.отчасти съм съгласен с Nitro_Bastard...Ninja бате за какво претъпкване говориш при положение че "гонките" се "организират" (за бояна говора) в събота или неделя в къъъъъсните часове.незнам дали си ходил някога обаче аз мога да ти кажа че там СЛАВА БОГУ не съм виждал конфликтна ситуация и ще ти обясна защо значи стартовете се правят на разширението там са 1000 ленти...колкото до мнението на Vlad777 явно никога не си пробвал.при драга има значение сяка една милисекунда от действията ти с педаите и скоростния лост при равностойни коли 1 секунда по късно да бумнеш втора и оня вече е с 3 метра пред тебе...така че иска си чалъм не е газ до ламарината.за хората които показват как се управлява колата или по точно как НЕ се прави в градски условия е точно те са конфликтните шофери...

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пон 31 яну 2005 10:48

Единствено одобрявам добре организираните по летищата например.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пон 31 яну 2005 11:15

ЗА но на определени места, след технически преглед на колите, тапия за курс на пишман шофьорите, застраховка за щети на 3-ти лица, линейка, пожарна и ной-вече ОРГАНИЗАТОРИ КОИТО ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС

ИНАЧЕ СЪМ ТВЪРДО ПРОТИВ!!!

Потребителски аватар
шокалан
Автомобил:
Двигател:

гонки

Мнениеот шокалан » Пон 31 яну 2005 11:46

И аз сам съгласен че трябва да са само по летищата.Ако някои ще доказва нещо там е най безопасно. :!:

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Пон 31 яну 2005 12:32

Честно да ви кажа много съм разочарован от мнението по темата (мислих че съм от големите в клуба, а май повечето са пораснали по-бързо...)и съм сигурен, че някой нов като влезе в клуба и отвори първо тая тема повече едва ли ще припари - ще си помисли, че тука сме събрани някакви пенсионери. Но не ви се сърдя за мненията, защото 1-во - 90 и няколко% не знаят за какво става дума и 2-ро - на 90 и няколко% не ни е по джоба, има и още - ама да не ставам гаден... Имам и един въпрос - как колеги ще се научите да контролирате колите си при екстремни (да не ви се случват )ситуации, когато карате само по правилата? Предлагам да не бъдем, толкова крайни в мненията си - още повече, когато не знаем за що иде реч! Но това е само моето мнение и ако някой са засегне от него - моля да бъда извинен. :)

П.П. И, ако съм в грешка кажете ми - за да се обръщам към гореподписаните с батко! :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”