vackooo написа:Иес браво много добре...лично аз чакам снимки с нетърпение
бих допълнил направо невероятно

vackooo написа:Иес браво много добре...лично аз чакам снимки с нетърпение
GTIEdition написа:Това се казва да обичаш колата си Браво колега !
bagera написа:GTIEdition написа:Това се казва да обичаш колата си Браво колега !
и да мразиш себе си![]()
не ми се мисли как ще подържаш полираните детайли
Bose написа:Всяко лято ще сваляме мотора ласваме ги и пак в коша![]()
GTIEdition написа:Това се казва да обичаш колата си Браво колега !
albena_sladurana написа:GTIEdition написа:Това се казва да обичаш колата си Браво колега !
Това се казва щом имаш излишни пари давай.Никак не е лошо щом има 2-е коли колегата и с кеф да си я прави и да ни радва.
vackooo написа:albena_sladurana написа:GTIEdition написа:Това се казва да обичаш колата си Браво колега !
Това се казва щом имаш излишни пари давай.Никак не е лошо щом има 2-е коли колегата и с кеф да си я прави и да ни радва.
Не съм съгласен,в днешно време няма хора с излишни пари.Това според мен се казва
-Да го направиш с цената на всичко
albena_sladurana написа:GTIEdition написа:Това се казва да обичаш колата си Браво колега !
vackooo написа:albena_sladurana написа:GTIEdition написа:Това се казва да обичаш колата си Браво колега !
Не съм съгласен,в днешно време няма хора с излишни пари.Това според мен се казва
-Да го направиш с цената на всичко
rabotnika написа:Ти пък луд ли си уе?аз долу горе ми е ясно колко са далеч от спускането в коша и запалването така че едва ли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта