Доста жалко!?
50, 000лв. разпилени на магистралата при ПТП
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
50, 000лв. разпилени на магистралата при ПТП
По новините тази вечер дадоха репортаж за катастрофа станала на автомагистрала Тракия, при която мерцедес удря кола, която току що е спукала гума. При ПТП-то от мерцедеса изхвърчат 50-те хил. лв. В следващия момент спират десетки коли които не помагат на пострадалите а започват да грабят парите
Доста жалко!?
Доста жалко!?
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lyubobg написа:то пък и една помощ....малко са хората които като видят разглобен човек няма да изгубят съзнание или да се 'парализират'
може би си прав.. аз лично съм виждала такъв човек и едвам го свестихме и се чудехме на кого да помагаме по-напред. а тия пари - откъдето дошли, там и отишли. вместо на пътя хората да разсъждават трезво.. пу, как ме е яд на такива работи.
- stenly_r
- Автомобил: VW 1300
- Двигател: F
- Контакти:
smg написа:истината е, че ситроена удари мерцедеса. Не обратното.
Мерцедеса се превъртя 4 пъти по таван и после излезе от пътя на 2 гуми. Докато се търкаляше, се лееха, стъкла, фарове, мигачи и 50-толевки![]()
Голяма гледка беше
Аз бях с червения пасат. Щях да изпреварвам джипа, чаках да се прибере пред ситроена.
Какво казаха по новините:
1. Джипа се движел с бясна скорост и връхлетял ситроена. Еб@ти несъответствието с истината - направо лъжа. Джипа се движеше с не повече от 110 км/ч. Ситроена спука гума и стана мазалото.
2. "Вместо да помогнат на пострадалите..." - за щастие сериозно пострадали нямаше. Колегата отиде да види как е момичето в ситроена,
аз успях да измъкна пожарогасителя(не се наложи да го използвам)
После спряхме и при джипа - човека беше стреснат(нормално) но иначе без контузии. Отказа помощ. Видя килима от пари и грабещите(като извадени от биг брадър беха, ебати селяндурите) и съвсем се оправи.
3. "...минаващите спрели и почнали да грабят" - не съм взел и една банкнота. Пари имам достатъчно. Извадих апарата да снимам, ама ми стана съвестно и си тръгнахме.
После се замислих, че вероятността и аз да съм на купчната беше доста голяма. НЕ КАРАЙТЕ С КОФТИ ГУМИ.
-
ТРАКТОРИСТА GL
- Автомобил:
- Двигател:
IvoG написа:lyubobg написа:то пък и една помощ....малко са хората които като видят разглобен човек няма да изгубят съзнание или да се 'парализират'
Най-малкото ако не могат да гледат такива работи(защото има и такива хора) могат една линейка да извикат.
По принцип не бива тежко пострадал да се мрда от незнаещ човек защото може да стане по-зле ама линейка поне мое се извика. А за непукизма на хората съм го усетил аз лично. Една фиеста скоро се разби в един стълб и удара беше много тежък. Тичам към колата отварям вратата и се втрещявам. През това време движението си минава и НИКОЙ НЕ СПИРА! Как да го разбирам.
IvoG написа:lyubobg написа:то пък и една помощ....малко са хората които като видят разглобен човек няма да изгубят съзнание или да се 'парализират'
Най-малкото ако не могат да гледат такива работи(защото има и такива хора) могат една линейка да извикат.
Абе преди няколко дни и на мен ми се случи да стана свидетел на ПТП и като видях жената как си беше разбила главата не можах да направия нищо въпреки,че имах аптечка и бях минал пишман курс ,,БЧК''
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”