лек автомобил дизел 1.9 1997 газьол ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
лек автомобил дизел 1.9 1997 газьол ?
здравейте карам дизел 1.9 1997 ако може да ми кажете мога ли да карам със газьол така наречената червена нафта, как ще се отрази на мотора ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: лек автомобил дизел 1.9 1997 газьол ?
Ако ми я дадеш на добра цена ще дойда до Бс и ще я налеем на моето Поло 1.9 AEF и след известен пробег ще ти кажа.
Извинявай, но не се сдържах. По темата, преди години с един приятел купихме една Застава GT55 и на връх Шипка ни свърши бензина, тогава наляхме от тамошната бензиностанция нещо червено миришещо на всичко друго само не и на бензин и доста гъсто. Заставата трудно палеше, но като позагрее бръмчеше странно и вървеше доста, а как гърмеше все едно е RC кола.
Извинявай, но не се сдържах. По темата, преди години с един приятел купихме една Застава GT55 и на връх Шипка ни свърши бензина, тогава наляхме от тамошната бензиностанция нещо червено миришещо на всичко друго само не и на бензин и доста гъсто. Заставата трудно палеше, но като позагрее бръмчеше странно и вървеше доста, а как гърмеше все едно е RC кола.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: лек автомобил дизел 1.9 1997 газьол ?
grishitu написа:Ако ми я дадеш на добра цена ще дойда до Бс и ще я налеем на моето Поло 1.9 AEF и след известен пробег ще ти кажа.
ами значи аз ще пътувам за белгия,и ще карам там,знам че тамощните бензиностанции имат колони за такова гориво,използват я за генератори някой за отопление и е на 90 цента,понеже съм зареждал там за отопление,но тука за бг.да ти кажа не съм срещал,освен крадена от някой влак
Върни се в “Дизелови агрегати”