golfmaniak666 написа:Колега по добре е според мен да се консултираш с някой адвокат защото за всичко си има какви ли не вратички.а и както няма нищо на негово име става сложно.но първото което трябва да направиш е да отидеш до твоито раионно полицеиско управление да се срещнеш с кварталния инспектор да му обясниш за какво става на въпрос и тои може а и по закон трябва да ти помогне.
Това мисля и да направя (разговор с районния и след това с адвокат), просто реших да видя дали някой се е сблъсквал/минавал по подобен път. Не го пожелавам никому, дори и на най-големите си врагове
Благодаря ти за мнението!
joro_tt написа::shock
Не може ли да се разбереш с добро с него? Седнете.. поговорете...
Или вече е пробвано и сте в крайно изострени отношения?
Говоря с него, откакто съм "пълноценен" за себе си и околните, демек от около 10-11 години, просто моята "чаша" преля
А вече си имам и дъщеричка, ще стане на 1 годинка след 2 седмици, да ми е жива и здрава!
По-добре да живея радостно за нея, жена ми, роднините и приятелите ми, с които се разбираме и си помагаме, отколкото да се тревожа, нервирам и си съкратявам живота за един човек, ... който няма никаква житейска цел, а само съществува

И да добавя,
въпросният най-близък роднина живее с майка ми в имота...
Проблемът, който ме тревожи също е дали няма нужда от нейното съгласие, "роднината" да напусне имота?
Майка ми е с право на собственост върху част от имата, срещу издръжка до живот от моя страна.
Искам да изгоня въпросният най-близък роднина, най-вече, за да осугуря спокойни старини на майка си!