Активиране на автоматичне заключвана врати
- Steels
- Автомобил: Arteon SB 280hp
- Двигател: DNFE
Активиране на автоматичне заключвана врати
Колеги как чрез VAGCOM да си активирам тази екстра. До сега оправях бравите и вече няма греши но и така вратите не се заключват сами. Като заключа от дистанционното в движение и като спра веднага се отключват но сами не искат. Какво трябва да направя? Колата е Бора
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Активиране на автоматичне заключвана врати
46 Сent. Conv.
Adaptation 10
Channel 03 (Auto-Lock)
0 = off / 1 = on
При активиране вратите автоматично се заключват при достигане на скорост от 15 км/ч.
Channel 04 (Auto-Unlock)
0 = off / 1 = on
При активиране на тази функция вратите се отключват при изваждане на контактния ключ.
Adaptation 10
Channel 03 (Auto-Lock)
0 = off / 1 = on
При активиране вратите автоматично се заключват при достигане на скорост от 15 км/ч.
Channel 04 (Auto-Unlock)
0 = off / 1 = on
При активиране на тази функция вратите се отключват при изваждане на контактния ключ.
- pavlincho
- Автомобил: Голф 4
- Двигател: ASZ [2002]
не е удобно аз го изпробвах, пък и така само предизвикваш повреде по бравите и без това са слабост
- Steels
pedalchobaba написа:46 Сent. Conv.
Adaptation 10
Channel 03 (Auto-Lock)
0 = off / 1 = on
Channel 04 (Auto-Unlock)
0 = off / 1 = on
Мерси колега таман сега ми остана време да се разровя и даже сам го открих,но пак мерси.
pavlincho написа:не е удобно аз го изпробвах, пък и така само предизвикваш повреде по бравите и без това са слабост
Аз за това днес цял ден си играх да запоявам платките да си направя тая екстра

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Възможно е теоретично. Защо въобще си слагал допълнителна? Лоша идея по всички параграфи...!
- Steels
Haralampi написа:Възможно е теоретично. Защо въобще си слагал допълнителна? Лоша идея по всички параграфи...!
Баща ми, като я купи и сложи още едно време, не знам защо но и на пасата искаше да слага, но го разубедих

- Steels
Всичко е на 6, колата сама се заключва и сама се отключва. 

Принципно имаше нещо там за активиране на звуков сигнал при заключване и с оригиналната аларма...
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Пак там но на седми канал за отключване с дистанционното:
0 - изключено
1 - потвърждаване с мигачите
2 - с клаксона
3 - с двете, клаксон и мигачи
За отключване с ключа от вратата е същото на осми канал.
За заключване с дистанционното - на десети, а за потвърждение на заключването с ключа от ключалката на дръжката на единайсти.
Това със заключването на вратите го научих, когато дъщеря ми ме помоли да и го активирам на Бръмбъра, след като на един светофар, някакъв пич се качил и седнал при нея, за да я сваля. Едвам го накарала да слезе след няколко пресечки ....
Неприятното на тази екстра е, че когато някой от пасажерите иска да слезе при работещ двигател, трябва два пъти да дръпне никелирата ръчка за отварянето на вратата, щото по стандартния начин, с едно дърпане, не става.
0 - изключено
1 - потвърждаване с мигачите
2 - с клаксона
3 - с двете, клаксон и мигачи
За отключване с ключа от вратата е същото на осми канал.
За заключване с дистанционното - на десети, а за потвърждение на заключването с ключа от ключалката на дръжката на единайсти.
Това със заключването на вратите го научих, когато дъщеря ми ме помоли да и го активирам на Бръмбъра, след като на един светофар, някакъв пич се качил и седнал при нея, за да я сваля. Едвам го накарала да слезе след няколко пресечки ....
Неприятното на тази екстра е, че когато някой от пасажерите иска да слезе при работещ двигател, трябва два пъти да дръпне никелирата ръчка за отварянето на вратата, щото по стандартния начин, с едно дърпане, не става.
- Steels
А да попитам има ли някаква индикация за отворена врата на таблото и може ли да се активира? Или това вече е друга бира и трябват други занимавки. 

- Haralampi
Както вече са написали и колегите - може да се включи звуков сигнал при заключване и на фабричната аларма. Аз също съм го активирал.
Слагането на допълнителна е просто глупаво, но както и да е - при теб вече е факт.
Иначе би трябвало на таблото да светва символ за отворена врата, но явно не всички табла го поддържат.
Слагането на допълнителна е просто глупаво, но както и да е - при теб вече е факт.
Иначе би трябвало на таблото да светва символ за отворена врата, но явно не всички табла го поддържат.
- Steels
Ми като цяло имамимам индикация за отворен багажник но за вратата не светва явно трябва да се активира.
- Haralampi
Имаше наскоро тема по въпроса, потърси я. Май се оказа, че не е въпрос до активация - просто някой табла имат такава индикация, други не. И аз се изненадах, при мен светва символ на таблото при отворена врата и мисля при предните дори го изписва на екрана.
Но потърси темата, вече ми се губят подробностите.
Но потърси темата, вече ми се губят подробностите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”