Ами ще видя какво ще правя, той днес цял ден си гасне и се пробва да работи, смисъл педала уж пулсира. Казвам уж защото не пулсира бързо и отсечено, като примерно на Б5, а бавно и провлачено. Не знам дали това е увеличаването на спирачния път за което говорите, но примерно за едно и също спиране нормална кола ще закове и ще изхрупа 10 пъти, докато при мен 2,3 а през останалото време колелата си се върнят, все едно просто спирам плавно. Иначе помпата пак си бръмчи, но явно смогва бръмчейки постоянно да направи нужното налягане защото и лампата за ръчната гасне. АБСа пак си мига 1222, но като запаля не го блокира, ами лампата си гасне.
А днес между другото като си тествах спирачките, ми изби тапата на колектора за вакума, която е за обикновно серво, а тук беше затапена. Май колата не го ще тоя АБС и сама си се подготвя за трансплантация.

Иначе не знам защо изби, като там няма нищо общо със спирането, сигурно и е дошло. Сега го затапих с маркуч със скоба и болт. А относно темата, не я пълниш с глупости, тя не е моя, а и нека има такива мнения, да си знаят хората, ако някой друг я гледа, що за АБС е това недоразумение.
Общо взето ако това което видях днес му е нормалната и изправна работа, май ще го изхвърля и ще мина на серво, не мисля, че ще е по-зле от сега. Мисля и също по-натам да мина на дискове отзад.
А извън темата, ако мога да попитам защо след като ми изхвърли тапата и като я изгасих не щеше да гасне, ами си пукаше с изваден ключ, и я изгасих на скорост. При положение, че дори паметта на ЕКУто ми минава през контактния ключ, и не би трябвало да стига изобщо ток до него.
Също така сега ниските са ми високи, и на газ и на бензин, особенно на газ са около 2000 и като пусна газта падат бавно, а на бензин пък и падат под 800, или пък отиват до около 1500, много ги мени.

Да не би старата тапа да си е била хлабава и да е дишало от там преди това и сега да е нормално като го стегнах? Докато я прибирах без тапа и духаше от колектора ниските бяха около 600. До вчера на бензин ниските бяха около 900, а на газ малко по-малко, но там някъде, освен в случаите когато набиеше грашки и държеше 2000. Аз и за това и прекъснах паметта на ЕКУто и от тогава не беше играла с оборотите.