viewtopic.php?f=6&t=255498&hilit=%D0%B6%D0%B0%D0%B1%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%B14
последния пост колегата е писал че става, така че бегайте по моргите
жабка за пасат
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: жабка за пасат
Колегата Знай коментира Лавичката(Джоб) на Б3,а не Жабката при Венто! 

- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, не се заяждам, ама вие Венто виждали ли ли сте на живо? Качвали ли сте се вътре? И упорито настоявате, че таблата са ИДЕНТИЧНИ
. От таблото на Венто идентични са само някои винтове и мисля врътките за парното! А иначе при Б4 със заводски климатик/троник има доста малко с плитка полица под бега. Става такава от Б3 с клима - плитка, но пък то и състоянието на повечето е ужасно вече! Пък на тази поличка, освен да си държиш цигарите, ако пушиш или презервативите, ако ..... , за друго не става! 

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
и аз нямам жабка и бях се навил да слагам.От Б3 бзпроблемно трябва да стане на Б4 на мястото на еърбега,по размери съм сравнявал.Друг е въпроса,че се отказах.Причината е,че самата жабка за разлика от опеловите примерно е доста плитка,реално колкото лавичката ни отдоло е практична.
- Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
Още като купих колата не ми хареса факта, че няма жабка и вече две години се чудя какво да измися - за сега нищо.
По принцип на тези табла жабките са горно разположени (видимо от Б3 и Б4 който са само с една възглавница), но при нас (тези с по 2) там е втората такава и очевидно няма как да сложим стандарта за пасат жабка).
Мой роднина има Б4 седан, който след катастрофа е останл без възглавници и сага на мястото на пасажерската има жабка, която си стои като фарична. Да де но не ми е опция да си изкуба еарбега заради ена жабка.
Заничах и зад долната част на таблото с идея да пригодя нещо (като беше оригиналната жабка на кадета) ама ЦЪ, там минават тръбите за климатроника.
Вече ми се изчерпаха идейте, така, че давайте да измислим нещо заедно, ако има вариант де
По принцип на тези табла жабките са горно разположени (видимо от Б3 и Б4 който са само с една възглавница), но при нас (тези с по 2) там е втората такава и очевидно няма как да сложим стандарта за пасат жабка).
Мой роднина има Б4 седан, който след катастрофа е останл без възглавници и сага на мястото на пасажерската има жабка, която си стои като фарична. Да де но не ми е опция да си изкуба еарбега заради ена жабка.
Заничах и зад долната част на таблото с идея да пригодя нещо (като беше оригиналната жабка на кадета) ама ЦЪ, там минават тръбите за климатроника.
Вече ми се изчерпаха идейте, така, че давайте да измислим нещо заедно, ако има вариант де

- pas1.8mi
Днес си сложих Лавичка с вратичка от Б3.Стана си директно без нужда от преправяния.Мен ме устройва напълно! 

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
аз пък си сложих подлакътник.
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Trunxy написа:Тема за размисъл
Иииии, какво има да се мисли? Различни табла, различни размери и нищо не става! Я вземи да видиш Венто или Голф на живо и с рулетка - пък тогава мисли... Нищо по-добро от рафт от Б3 няма да стане.
pas1.8mi написа:Само трябва да я освежа !
http://pasmi.snimka.bg/automobiles/lavichka.672441.27002416
супер, ще ми върши идеална работа и без това ми е само да документи и лисчета които седят на сенника

и сега почвам да се ровя по-моргите и форума за нещо такова.
Последна промяна от gr_kanev на Нед 13 май 2012 11:47, променено общо 1 път.
Причина: И за чий беше нужно да цитираш всичко в предходния пост ? http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)
Причина: И за чий беше нужно да цитираш всичко в предходния пост ? http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)
-
- Автомобил: VW PASAT 1993
- Двигател: ABS 1.8
Колега pas1.8mi , аз на мястото на лавичката имам един декоративен капак а отдолу въздуховоди и вентилатора за парно/климатик. И при теб ли беше така? Те не пречат ли?
да същото е и въобще не пречат. питай по форума да си намериш и слагай !
Скоро ще захвана да си направя custom подлакътник, нещо като алтернатива на лавичката и на оригиналния подлакътник.
Скоро ще захвана да си направя custom подлакътник, нещо като алтернатива на лавичката и на оригиналния подлакътник.
- pas1.8mi
vitko написа:Колега pas1.8mi , аз на мястото на лавичката имам един декоративен капак а отдолу въздуховоди и вентилатора за парно/климатик. И при теб ли беше така? Те не пречат ли?
Слагаш директно,става без проблем!

-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Re:
myrshavija написа:zdrash написа:щот са малоумници
А ти си умник, така ли? И като са правели колата са си рекли "абе дай да му направим мръсно на тоз умник zdrash!"
Ти не си малоумник и със сигурност ще обясниш, защо няма жабка.
Мен също, меко казано, ме дразни това, че няма.