Задно окачване на голф 3 комби

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
bojidar_ka
Автомобил:
Двигател:

Задно окачване на голф 3 комби

Мнениеот bojidar_ka » Нед 22 апр 2012 7:37

Здравейте колеги първо искам да кажа какво съм намислил после приемам съвети.Така колата е голф 3 комби (много малко е писано из форума за комбитата почти нищо),та тампоните на задния мост са леш,кантара капе,тръбичките на спирачките са изгнили(още държат но докога не е ясно),амортисьорите и тях никви ги няма.Решил съм да сменя тампоните на моста даже ги имам някфи ментаци,кантар имам,за амортисьори съм се спрял на каяба,спирачни тръбички мисля да сложа медни.Дотук всичко е ясно.Искам да ви помоля за схема на окачването на задния мост ама на комби щото няма нищо общо с обикновенната тройка.Не ми е ясно какви тампони още има по задницата и каква марка да са те,трябва ли да се сменят и спирачните маркучи като се сменят тръбичките.И колко спирачна течност събира системата за да я сменя. Поздрави

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Задно окачване на голф 3 комби

Мнениеот radi_nrj » Пон 23 апр 2012 11:27

Имаш тампоните, на които се закрепва моста за купето - по 2 от страна са за разлика от хечбека и опорните тампони на амортисьорите - пак са по 2 - на единия ляга амортисьора, а другия е отгоре в купето (тук е същото като при хеча ама най самите тампони са различни). Вземи си SWAG и няма да имаш ядове. Има и едни гумени пръстени, на които лягат пружините не е зле да ги погледнеш, но в общия случай са читави.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”