въпрос за размери на семеринги по ск.кутия на голф 3 афт

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
peachbaby
Автомобил:
Двигател:

въпрос за размери на семеринги по ск.кутия на голф 3 афт

Мнениеот peachbaby » Нед 22 апр 2012 21:58

колеги,до ден -два 6те сменям съединител на голфа 1.6 афт.интересува ме кои семеринги по скоростите е наи- добре да се сменят?и евентуално размера им.тази смяна трябва да стане за една ве4ер и ми се 6те вси4ко да е купено.за сега мисля 4е нямам фрапира6ти те4ове от кутията освен на избира4а на скоростите.не губи кои знае какво но се вижда 4е ман6он4ето е мазно.за там от нета изрових размер на семеринга 18x30x8.на една скоростна кутия che от gti на вапросния семеринг пи6е 18x30x6,4.дали са еднакви не знам.моята кутия си е заводската но не помня кода и.не знам и размера на семеринга на първичния вал.не знам като свалим кутията какво 6те излезе ,но е желателно за една ве4ер да събера колата 4е ми трябва.6те ви замоля ако знаете размерите на тези, на които дет се вика задалжително да се сменят ,6те съм ви мнооооооооого благодарен.идеята е да напазарувам вси4ко от едно място(ползвам доста добра отстъпка)и да се свър6и работа докраи.едно голямо благодаря предварително :bowdown :bowdown :bowdown

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”