Как Ви светят халогените?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Чет 12 окт 2006 15:40

'Тези двамата' - lilo и Stich и мен ме снабдиха с чудесни халогени, много съм доволен. Та за хубави халогени само при него!

paradiselost
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paradiselost » Чет 12 окт 2006 19:59

Ами да ви кажа къде им е болката на халогените ,моите и те въобще не забелязвах кога са вкл. и кога не с хиляди мъки успях да ги разкостя на съставните им части и по рефлекторите не беше останало и грам от огледалната повърхност , рефлекторите ги облепих с алуминиево фолио и сега разликата е осезаема светят си доста.Същата процедура направи и мой познат като видя разликата в светенето м/у моите и неговите, при него положението беше същото огледалното покритие на рефлекторите беше паднало!

Потребителски аватар
simon
Автомобил: Hyundai Tucson
Двигател:

Мнениеот simon » Пет 13 окт 2006 13:50

Няма ли само винтове отпред с които се захваща за бронята?Кажи как се регулират за да мога да ги оправя да вършат някаква работа,че онзи ден рано сутринта ходих до Пловдив в една мъгла и ми се .... майката.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 13 окт 2006 14:04

simon написа:Няма ли само винтове отпред с които се захваща за бронята?Кажи как се регулират за да мога да ги оправя да вършат някаква работа,че онзи ден рано сутринта ходих до Пловдив в една мъгла и ми се .... майката.
ми като погледнеш халогена (примерно десния)отляво където се завива долния винт ще видиш едно сиво с дупчица и в нея винтче.та въпросното винтче като го бръткаш и халогена ту се вдига,ту се сваля :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”