Кое е релето за мигачите при мк3?
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Кое е релето за мигачите при мк3?
От известно време не мога да открия защо не ми работят мигачите... Имах проблем с ръчката, днес инсталирах друга закупена от колега във форума с надеждата че мигачи ще имам, но уви... Сега когато имам здрава ръчка се насочвам към реле, но не знам кой номер е... Ако някой може да помогне?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Re: Кое е релето за мигачите при мк3?
21 е номерът на релето. Мисля, че имаше вариант и да е 22, ако колата е с теглич.
- Traytor
От релето е. 22 ми е имам теглич
Някой от майсторите като са ми сваляли бушониерата са сложили релето на грешно място, ама и релето не става, прави контакт когато му е кеф.
- Traytor
За още едно реле да попитам. Кое реле е за халогените? До колкото разбрах реле 53 е за фарове за мъгла, но тъй като го имам предполагам е за стопа за мъгла и се чудя дали не е за халогените и стопа за мъгла.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Traytor написа:За още едно реле да попитам. Кое реле е за халогените? До колкото разбрах реле 53 е за фарове за мъгла, но тъй като го имам предполагам е за стопа за мъгла и се чудя дали не е за халогените и стопа за мъгла.
Да, 53 е. Но ако имаш само задна светлина за мъгла, мисля, че не е нужно да го имаш. Поне при Мк2 е така, предполагам при Мк3 няма да е по-различно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”