Голф3 - Въпрос за клаксон и огледало

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Kris_22
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф3 - Въпрос за клаксон и огледало

Мнениеот Kris_22 » Чет 29 мар 2012 12:44

zloby3400 написа:Ако имаш познат във фирма за автостъкла го питай как свалят огледалото. Като ми сменяха предното стъкло нямах възможност да наблюдавам, ама момчетата свалиха огледалото и всички стикери от предното стъкло и ги сложиха обратно на новото.

Колега за огледалото няма проблем свалих го благодарение на Speedy86.Той в началото на темата е обяснил как става-завърта се наляво.Още веднъж му благодаря. :bowdown

Kris_22
Автомобил:
Двигател:

Re:Голф-3 Поставяне на клаксон (тромба)

Мнениеот Kris_22 » Нед 22 апр 2012 23:29

Здравейте колеги, клаксона (тромба) е поставен.Остана само да го изолирам но не ми се ще да правя мърляви работи и да го омотая с изолирбанд.Ще ви помоля да ми дадете идея с какво да изолирам кабелите.

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Re: Re:Голф-3 Поставяне на клаксон (тромба)

Мнениеот Speedy86 » Пон 23 апр 2012 11:16

kriso_495 написа:Здравейте колеги, клаксона (тромба) е поставен.Остана само да го изолирам но не ми се ще да правя мърляви работи и да го омотая с изолирбанд.Ще ви помоля да ми дадете идея с какво да изолирам кабелите.

В какъв смисъл да ги изолираш,рязал си ги и си ги връзвал после ли,ако е така си купи термошлаух нахлузи по едно парченце на двата кабела и пак ги свържи след това със запалка леко нагрей шлауха няколко пъти и си готов :beer

Kris_22
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kris_22 » Вто 24 апр 2012 16:56

Speedy86 написа:
kriso_495 написа:Здравейте колеги, клаксона (тромба) е поставен.Остана само да го изолирам но не ми се ще да правя мърляви работи и да го омотая с изолирбанд.Ще ви помоля да ми дадете идея с какво да изолирам кабелите.

В какъв смисъл да ги изолираш,рязал си ги и си ги връзвал после ли,ако е така си купи термошлаух нахлузи по едно парченце на двата кабела и пак ги свържи след това със запалка леко нагрей шлауха няколко пъти и си готов :beer

Колега кабела от двете страни е с "обувки" има шлаух на двата края на кабела но единственото от което се опасявам е да не се получи искра и да стане късо.

Потребителски аватар
dushanov
Автомобил: Seat Toledo 2
Двигател: AGN

Мнениеот dushanov » Вто 24 апр 2012 17:34

kriso_495 написа:Колега кабела от двете страни е с "обувки" има шлаух на двата края на кабела но единственото от което се опасявам е да не се получи искра и да стане късо.

Карай си спокойно. Никаква искра няма да стане. Нямаш физическите предпоставки това да стане там! На самата тромба/клаксон. Карай си е се кефи!

Kris_22
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф3 - Въпрос за клаксон и огледало

Мнениеот Kris_22 » Вто 24 апр 2012 20:26

Благодаря на всички колеги за съветите. :beer :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”