Крадат катализатори в Стара Загора.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Re: Крадат катализатори в Стара Загора.

Мнениеот didkoltd » Вто 24 апр 2012 20:56

S_T_I_N_G написа:докато има търсене на черно :) ще има и предлагане :) не е ли така :)
Ако ги купуваме от Джангалите :) ще гепят и ще ги препродават :) :horror:

Бъркаш се колега българи ги крадат за да ги продават на ромите.......които са прекупвачите и хем не могат да ги хванат хем печелят двойно от препродажбата на крадената стока!По хитри от тях няма доказали са се във времето и все повече се усавършентват в това за сметка на нас които ги смятаме за прости и неграмотни ,а всъщност действителността е точно обратна.Ама не напразно са казали хората какъвто народа такава и държавата !
Иначе само да го хвана някой да ми лежи под колата ритам крика и го оставям там да се гърчи мамка им крадци ! :beat_butt2

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Вто 24 апр 2012 21:02

S_T_I_N_G написа:пак се изказах неподготвен :( :banghead:

Пич заради подобни глупави изказвания като предишните ти създадоха куп рестрикции с които почти ще ликвидират бизнеса с вторични сурвени ,дългосрочния ефект от което ще е подобен на останалите простотии от последните 20+ години „мъдро" управление ,така се създаде здравната каса (да имало пари ,да било справедливо и пр.) ,така се докараха ЕРП-тата ,ликвидираха се строителни войски и мнооого още.
Преди да се каже нещо пред аудитория трябва първо да се помисли ,преди да се вземат генерални решения трябва обстойно да се анализира.

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Вто 24 апр 2012 21:03

А дали изобщо ползват крик :roll: Или някое сухо цигане реже отдолу и ако го хванеш ще ти се моли и ще пищи така,че неудобно да ти стане, а батковците му да го чакат в съседната пресечка :idea:А иначе на много места ги изкупуват.Дори тук във форума има няколко обяви.

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Вто 24 апр 2012 21:11

2.4I написа:

Пич заради подобни глупави изказвания като предишните ти създадоха куп рестрикции с които почти ще ликвидират бизнеса с вторични сурвени ,дългосрочния ефект от което ще е подобен на останалите простотии от последните 20+ години „мъдро" управление ,така се създаде здравната каса (да имало пари ,да било справедливо и пр.) ,така се докараха ЕРП-тата ,ликвидираха се строителни войски и мнооого още.
Преди да се каже нещо пред аудитория трябва първо да се помисли ,преди да се вземат генерални решения трябва обстойно да се анализира.

Кой ще ликвидира толкова доходоносен бизнес колега ?Мерките са с цел окрупняване на играчите на пазара,тоест дребните риби аут за да може едрите да лапат още повече.Ама те тия неща са в световен мащаб,принципа на капитализма......спирам ,че се отплеснахме от темата!

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 24 апр 2012 21:15

И какво помага темата?
Гараж или платен паркинг е спасението...
За един катализатор обаче никой няма да потърси нито едно от двете.....

п.п те "режат" в най-сладкия сън...нощем...

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Вто 24 апр 2012 21:26

Даскала™ написа:И какво помага темата?

Помага ,че като се разчуе "момчетата"ще сменят полето на действие и току виж са дошли в Перник и са легнали под твоето ТДИ!А както предполагам знаеш катализаторите на дизелите са по-скъпи от бензиновите!
Много ще ми е интересно как ще реагираш ако съвсем случайно докато се връщаш от заведение късно през нощта и видиш два крака да се подават из под ТД-то!?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 24 апр 2012 21:32

didkoltd написа:

Помага ,че като се разчуе "момчетата"ще сменят полето на действие и току виж са дошли в Перник и са легнали под твоето ТДИ!А както предполагам знаеш катализаторите на дизелите са по-скъпи от бензиновите!
Много ще ми е интересно как ще реагираш ако съвсем случайно докато се връщаш от заведение късно през нощта и видиш два крака да се подават из под ТД-то!?
Даскала е нинджа бре :Mr Green Fun
Събира тайфата от ПеУник,и наеш ли колко бой ше ядът тея :bowdown

Потребителски аватар
mmkosev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mmkosev » Вто 24 апр 2012 21:45

На един познат му отрязаха катализатора на дизелов партнер на 200 метра от центъра под носа на полицията.Паркира пред перуна.Колегите от зарата ще ме разберат ,че е до самата полиция.Казали му подай жалба и пи студена вода.За съжаление живеем в държава без закони който да защитават обикновения гражданин и данъкоплатец.

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Сря 25 апр 2012 7:50

didkoltd написа:
2.4I написа:

Кой ще ликвидира толкова доходоносен бизнес колега ?Мерките са с цел окрупняване на играчите на пазара,тоест дребните риби аут за да може едрите да лапат още повече.Ама те тия неща са в световен мащаб,принципа на капитализма......спирам ,че се отплеснахме от темата!

Колега тези мерки са в стил ,да счупим краката на детето ,щото не можем да го спрем да излиза ,а не си пише домашните.
Мерките които трябва да се вземат е полицията и съдът да започнат да си вършат работата ,впрочем както и останалите институции ,да спре това „миене на ръцете" от институциите ,именно тогава ще има резултат.
Що не вземем да въведем и рестрикции за продажбата на коли втора ръка - да се спрат кражбите ,като няма кой да купува... И производството на хляб да се преустанови - с цел да се ликвидира злоупотребата със ...
Относно вторичните суровини имат огромна полза за общество като нашето (при положение ,че полицията си върши работата ,и не се предават крадени вещи) - като се почне от това ,че осмисля разделното събиране на отпадък ,че се стигне дотам ,че дава възможност за препитание на хора намиращи се в слабо развити икономически групи ,по-важното препитание по НЕ ПРЕСТЪПЕН подход.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 25 апр 2012 8:00

много сте правозащитни докато не ви оберат собственото лозе :lol:
само шутове в главата и избити зъби ги учат да не крадат
ти видял ли си уплашен циганин от полиция или съд?
макар че специално в случая може би са съвсем друг сорт крадци

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Сря 25 апр 2012 8:07

Ако в Бг наистина имаше полиция и съд щяха да се уплашат, ама нашите са на процент от "оборота".

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 25 апр 2012 8:58

didkoltd написа:

Моя катализатор прилежно е свален още преди да съм видял колата...
Разчитате да се разчуе и това да ги спре,така ли?
Глада е по-силен от тока...

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Сря 25 апр 2012 10:00

parno написа:много сте правозащитни докато не ви оберат собственото лозе :lol:
само шутове в главата и избити зъби ги учат да не крадат
ти видял ли си уплашен циганин от полиция или съд?
макар че специално в случая може би са съвсем друг сорт крадци

Колега ако визираш моето мнение ,грешно си ме разбрал ,изобщо не съм „правозащитен" щото в БГ това нещо отсъства отдавна ,и именно това визирам ,понастоящем и аз действам по „втория начин" ,проблема е да не го изяде човек който няма нищо общо с това което ти се е случило ,през последните години само дето катализатор не са ми крали ,в което като се замисля пак не съм сигурен ,щото преди години имах един Кадет ,отидох да му сменя задното гърне ,та ме убедиха доколкото си спомням да махна и катализатора ,сложиха ми гърне ,при същите (сервиз за гърнета във ВТ) ми сменяха задно гърне и на една Лагуна ,та след около няколко месеца ми се наложи пак ремонт и изненада в катализатора нямаше нищо (до тогава не знаех ,че съдържанието струва...). От тогава при тях май не съм стъпил ,та май има и др. схеми ,не е само да ти го отрежат докато спиш.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Сря 25 апр 2012 11:38

Идеята на темата е да бъдем по бдителни ....Аз гараж си имам но това не ми пречи да предупредя колегите и като ходят вечер да пускат една вода да хвърлят по едно на колата си и на тази на комшията.

Относно крика......за едната кола момчето каза че не е помръдвала дори.Не знам по какво съдеше.....

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Сря 25 апр 2012 11:56

Приказки от 1001 нощ.Няма как да разбереш дали са ти мърдали колата или не.На мен лично понякога ми писва от аларми на комшии на които не са им настроени обемните датчици и като мине дори и автобус почват да пищят,и изобщо не си правя труда да гледам какво става.Точно и на това разчитат обирджиите.Някъде на по закътано място и на тъмно.А за "Перуна" малко не ми се вярва защото там денонощно минават коли , как пък никой не видя човек под кола посред нощ какво ще прави там.Ще спи ли :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”