Пасат В6 пищи
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат В6 пищи
Здравейте колеги,моля за малко помощ.Колата е пасат 6 2.0 тди 2008 година.Имам някакъв проблем с ръчната и пищи много дразнещо (звукът е подобен на тоя като не си сложиш колана).Въпросът ми е мога ли да го спра това пищене по някакъв механичен начин временно докато реша проблема.Да извадя някой предпазител примерно или в краен случай да ме упътите къде се намира това говорителче и да го извадя.Благодаря предварително.
-
- Автомобил: Tiana MK5 Variant
- Двигател: CAXA
- Контакти:
Re: Пасат В6 пищи
Няма ли бушон 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами не можах да го намеря,а то сигурно и да има ще са вързани и други работи към него.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Nafarfori написа:Здравейте колеги,моля за малко помощ.Колата е пасат 6 2.0 тди 2008 година.Имам някакъв проблем с ръчната и пищи много дразнещо (звукът е подобен на тоя като не си сложиш колана).Въпросът ми е мога ли да го спра това пищене по някакъв механичен начин временно докато реша проблема.Да извадя някой предпазител примерно или в краен случай да ме упътите къде се намира това говорителче и да го извадя.Благодаря предварително.
Тури си яка музика и му е@и майката на тоя дразнител, за кво са ти спирачки, като ше те чуват отдалече

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колата е на един приятел,известно време не я ползваше,но сега пак я подкара и проблема все още не е решен.на диагностика показва проблем с едното моторче на ръчната,ако има някакъв вариант да се шутира и да не пищи.И другият ми врос е кой е предпазителя на темпомата.
Благодаря.
Благодаря.
Nafarfori написа:Колата е на един приятел,известно време не я ползваше,но сега пак я подкара и проблема все още не е решен.на диагностика показва проблем с едното моторче на ръчната,ако има някакъв вариант да се шутира и да не пищи.И другият ми врос е кой е предпазителя на темпомата.
Благодаря.
Проблема е в буксата на моторчето,къса се кабела,точно където влиза.Поради тази причина,сега си имам едно моторче,работещо.

Моля някой ако знае как се блокира временно това ПИЩЕНЕ да помага защото и аз имам такъв проблем и е супер дразнещо!
Благодаря