Пак едно Благодаря!!! от мен. Отидох за едно, откриха ми друг проблем - презацепен разпределителен вал на 180 градуса. Проблемът бе оправен своевременно.
Понеже видях Стенли да пише, че на връх Бъдни Вечер Люската му е правил аванса и аз да взема да добавя малко тука.
Навръх Бъдни Вечер у най-големия студ, сняг, тъмнина, ми разкачи половината инсталация на колата, фланеца за водата на главата, оправи проблема и закачи всичко. Закара ме до бензиностанцията да си купя антифриз и всичко останало.
Стенли, благодаря ти за това, което направи за мене и знаеш, че когато и да се обадиш, за каквото и да било, насреща съм!
Имам възможноста да се похваля че договорих отношения с колега който се занимава с климатици.... От днес сервиза предоставя и тази услуга: Зареждане и ремонт на авто-климатици Промоционално зареждане -50лв Зареждането включва: -тестване на системата на херметичност(при наличието на пропуск се заплаща отделно според повредата) -доливане на масло при необходимост -вакуумиране -зареждане Дозареждане на системата-30лв
Подмяна на всички механични части по системата. Ремонт на компресори. Изработка на маркучи.Цената за изработка на маркучи е от сорта на 2лв на 1см.
И аз да благодаря на Боби и Стенли.. Перфектно си свършиха работата.. Малко повече време откарах там (което не зависеше от тях), ама с лаф-моабета дето спретнахме, не се усети..
Миналата седмица смених задни амортесьори при Боби - точно за 34.23 минути, голф 4. Добре и бързо работят момчетата (както е видно и от времето за смяна).
Здравейте, впечатлиха ме положителните коментари Имам запитване, имам проблем с Пежо 206, според мен е просто смяна на спирачна течност , но не съм сигурна. Та исках да попитам за нещо като цени или поне ориентировъчно колко може да струва. Мерси