Майстор Бургас?
- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
Майстор Бургас?
Здравейте колеги търся някой майстор в Бургас който да има нужната техника и умения да закачи голфчето (Vw Golf 3 1,9 tdi 110),понеже след подмяната на съединител ми се струва че нещо не върви както преди а колата е с чип и преди смяната се усещаше осезаемо наемането докато сега нещо не е същото но естествено всеки си познава колата и друг би казал че си въобразявам но определено не си.Та ако има някой специалист или монтьорче в Бургас който е по тази част ще се радвам да ми изкаже мнението си.Благодаря предварително.Пишете на Лс.
- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
Re: Майстор Бургас?
Оторизиран сервиз за чип тунинг в Бургас няма. Може да има някой пишман майстор, но от тях да ти настръхнат
За Варна съм чувал, като по близка дестинация.
За Варна съм чувал, като по близка дестинация.- cheatereye
Сподели кой е човека, че да го знаят съфорумците?
Преди доста се интересувах по този въпрос но се отказах,и тогава имаше две три оферти но примерно , http://www.vimaxtuning.com/opel.html Има номера и за Бургас
- cheatereye
София
Младост III 325Б
Къде е София, къде е Бургас, момчето пита за Бургас не за София(ако става дума за чип тунинг, ако е за сервиз ти препоръчвам до Мото Пфоето на кръговото има сервиз до него, братовчед ми работи там и преди 1 година ми сменяха съединителя, няма грешка, за мен цената беше 70 лв. !!!)
Младост III 325Б
Къде е София, къде е Бургас, момчето пита за Бургас не за София(ако става дума за чип тунинг, ако е за сервиз ти препоръчвам до Мото Пфоето на кръговото има сервиз до него, братовчед ми работи там и преди 1 година ми сменяха съединителя, няма грешка, за мен цената беше 70 лв. !!!)
Явно четеш работите на половина и в сайта и в коментара,твоя си работа,и човека е писал че вече си е чипосал колата,ма явно и там си пропуснал да допрочетеш ,все тая
- ivsnara
Значи още веднъж казвам за не доразбралите,колата е чипосана и няма проблем с чипът.Наложи се смяната на съединител след който имам чувството че не върви както трябва.Трябва ми човек който да има нужната апаратура (ваг ком,компютър и т.н.) да може да замери и да каже дали всичко е ок дали някъде не се губи нещо дали вкл и изкл турбината както трябва и така нататък.Такъв човек ми трябва.
- Steels
- Автомобил: Arteon SB 280hp
- Двигател: DNFE
Аз съм от Бургас и има един майстор които се намира след КАТ. Като подминеш КАТ(трябва да ти се пада от ляво) ей там и на първата пресечка от дясно има един сервиз Диагностика. Да ти закачат колата на VAG взимат 40 лв
. Може да идеш при него да видиш той какво ще ти каже. Но най-добрите и отзивчивите майстори са в София

- ivsnara
Steels написа:Аз съм от Бургас и има един майстор които се намира след КАТ. Като подминеш КАТ(трябва да ти се пада от ляво) ей там и на първата пресечка от дясно има един сервиз Диагностика. Да ти закачат колата на VAG взимат 40 лв. Може да идеш при него да видиш той какво ще ти каже. Но най-добрите и отзивчивите майстори са в София
![]()
Да да тва там на ъгъла го знам ама те там не са занимават с това едни дядовци са и не искаха да я закачат и да ми кажат какво що по добре да съм идел другаде и при тях някакви раздрънкани коли имаше направо все едно беше Автото и час по Практика...
- Steels
- Автомобил: Arteon SB 280hp
- Двигател: DNFE
Не се сещам за повече майстори в Бургас. Истината е в София
. Като цяло аз като имам проблем чета по форумите и гледам сам да се оправя в гаража ми в Бургас, повече не искам да се доверявам на майсторите в Бургас.
- ivsnara
Steels написа:Не се сещам за повече майстори в Бургас. Истината е в София. Като цяло аз като имам проблем чета по форумите и гледам сам да се оправя в гаража ми в Бургас, повече не искам да се доверявам на майсторите в Бургас.
Дам разбирам те напълно именно затова и аз търся понеже попадам само на разбирачи по думи.
Някой др нещо да даде мнение и препоръка все пак 350 хиляди жители нямали някой читав майстор баси ?
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivsnara написа:баси ?
карай си я така колега боиш се от непознатото ми се струва
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”