проблем с телевизор neo 3260fhd ...

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

проблем с телевизор neo 3260fhd ...

Мнениеот Deo88 » Пет 27 апр 2012 19:41

Относно телевизора ( Neo Led 3260 Full HD ) го имам повече от половин година и съм доволен от него ( до някъде ) .
Купих го най-вече заради дизайна , защото ми допадна , а и цената спрямо един Самсунг пак 32" беше с 30-40 лв. по-малка , но главно дизайна на този модел повече ми хареса и за това се спрях на него .
http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-plas ... sanie.html

Значи проблемът е следния .
Като кача филми със БГ субтитри и субтитрите се показват на телевизора , но на китайски език .
Натискам копчето (sub.) на дистанционното но нищо не се получава , пак си ги показва на Японски или изобщо не ги показва .
Има ли някакъв начин , чрез който да мога да гледам филми със субтитри на този телевизор , защото чесно казано си ме е малко яд , заради този проблем ? - поне за мен е такъв .

Предполагам , че някой ще ми каже да съм си взел Самсунг , или друга марка , но от избора , който имах в магазина този най-много ми хареса от към цена и дизайн . Както казах в началото , имаше един Самсунг , който беше с 30-40 лв. по-скъп , но дизайна не ми допадаше и за това се спрях на Неото .

Ето и снимка на телевизора как изглежда .
http://static.kupindoslike.com/NEO-LED- ... 418918.jpg
Снимката не е моя !

Моля да пишат хора , който биха могли да ми помогнат . Телевизора си има изход за флашка .

Благодаря и лека вечер :)

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Re: проблем с телевизор neo 3260fhd ...

Мнениеот Winner25 » Пет 27 апр 2012 19:56

Виж какво е писал колегата, трябва така да стане
viewtopic.php?p=3381321#p3381321

Също от някъде би трябвало да има опция да се избере език на субтитрите.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”