Зярадото ми е представлява от едната страна "щепсел" за 220волта, от другата страна ЮСБ-изход, кабелът между тази част на зарядното и самия ми апарат се ползва и като дата кабел. Интересува ме продават ли такива устройства, които вместо "щепсел" има изход за запалка на автомобил?
И ако има някакви ориентировъчни цени?
Зарядно за телефон
- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
Re: Зарядно за телефон
Има струват по 5-10 кинта 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Лъвчо написа:Има струват по 5-10 кинта
Толкова . Мойто го купих около девет лева от магазин за "всичко по един лев"( да бе да ) и ми върши страхотна работа .
Има продават се, НО ако има начин преди да го купиш се увери че ще работи в твоя случай.
Защо го казвам: Имах такъв "преходник" от usb за към запалката, noname беше, и при мен не сработи с iPhone. При теб може и да е OK, пробвай.
Ето един вариант, който изглежда уж оригинален, ама малко скъпичък идва.
Защо го казвам: Имах такъв "преходник" от usb за към запалката, noname беше, и при мен не сработи с iPhone. При теб може и да е OK, пробвай.
Ето един вариант, който изглежда уж оригинален, ама малко скъпичък идва.

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
По под 5лв можеш да намериш такова за кола с USB изход, в който да си мушнеш USB кабела.
В крайна сметка по-голямата част от телефоните в днешно време са с такъв вид зарядно
В крайна сметка по-голямата част от телефоните в днешно време са с такъв вид зарядно

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”