Подобрения на Golf 2
-
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател:
Подобрения на Golf 2
Здравейте, имам Golf 2 1,3 1986 г. и искам да го " тунинговам" малко. Искам да сменя двигателя, окачване, спирачна система и т.н. Мисля да сложа джигател 1.8 115 коня.За др неща си нямам представа. Моля за всякъкви съвети. Скоро си направих регистрация и се извинявам, ако съм направил нещо против правилата на форума. 

- miro_hack
- Автомобил: Golf 2 KR ITB + Passat 7
- Двигател: Cffb
Re: Подобрения на Golf 2
search.php
В 6 теми над твоята и 60 под твоята,почти няма кола на която да не е сменен двигателя и окачването!
В 6 теми над твоята и 60 под твоята,почти няма кола на която да не е сменен двигателя и окачването!
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
гледай да е поне електрическа инжекция,това са двигатели с код PB,PF
a по добрия вариант е ABF 2.0 16v 150 коня
още по добрия вариант е VR6...........и най най добрия е нещо с турбо
-
- Автомобил:
- Двигател:
moimoimoi написа:гледай да е поне електрическа инжекция,това са двигатели с код PB,PF
какво против механичната ?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Mario V. написа:Здравейте, имам Golf 2 1,3 1986 г. и искам да го " тунинговам" малко. Искам да сменя двигателя, окачване, спирачна система и т.н. Мисля да сложа джигател 1.8 115 коня.За др неща си нямам представа. Моля за всякъкви съвети. Скоро си направих регистрация и се извинявам, ако съм направил нещо против правилата на форума.
За разликата в пазарната цена на 1.3 и ГТИ изобщо не си струва гимнастиката

-
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Mario V. написа:Здравейте, имам Golf 2 1,3 1986 г. и искам да го " тунинговам" малко. Искам да сменя двигателя, окачване, спирачна система и т.н. Мисля да сложа джигател 1.8 115 коня.За др неща си нямам представа. Моля за всякъкви съвети. Скоро си направих регистрация и се извинявам, ако съм направил нещо против правилата на форума.
За разликата в пазарната цена на 1.3 и ГТИ изобщо не си струва гимнастикатаТук говорим за разлика от порядъка на 200-800-900 лева в зависимост от състоянието на двете коли.
човека може просто да иска да остане с малак данък.....
- stefan4o
- Контакти:
pepstroi написа:stefan4o написа:Mario V. написа:Здравейте, имам Golf 2 1,3 1986 г. и искам да го " тунинговам" малко. Искам да сменя двигателя, окачване, спирачна система и т.н. Мисля да сложа джигател 1.8 115 коня.За др неща си нямам представа. Моля за всякъкви съвети. Скоро си направих регистрация и се извинявам, ако съм направил нещо против правилата на форума.
За разликата в пазарната цена на 1.3 и ГТИ изобщо не си струва гимнастикатаТук говорим за разлика от порядъка на 200-800-900 лева в зависимост от състоянието на двете коли.
Има резон, ако ще кара колата 10-15 години да избие пари от разликата в данъка. Инак изобщо не виждам смисъл в цялата гимнастика. Отделно кола с мотор, различен от посочения в талона ми се чини, че може да доведе проблеми в дадени ситуации (да не дава Господ). Хубаво е човек да се запознае много добре с тези неща, за да няма "ама аз такова, аз не знаех, ах защо ми трябваше"

-
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:pepstroi написа:stefan4o написа:Mario V. написа:Здравейте, имам Golf 2 1,3 1986 г. и искам да го " тунинговам" малко. Искам да сменя двигателя, окачване, спирачна система и т.н. Мисля да сложа джигател 1.8 115 коня.За др неща си нямам представа. Моля за всякъкви съвети. Скоро си направих регистрация и се извинявам, ако съм направил нещо против правилата на форума.
Има резон, ако ще кара колата 10-15 години да избие пари от разликата в данъка. Инак изобщо не виждам смисъл в цялата гимнастика. Отделно кола с мотор, различен от посочения в талона ми се чини, че може да доведе проблеми в дадени ситуации (да не дава Господ). Хубаво е човек да се запознае много добре с тези неща, за да няма "ама аз такова, аз не знаех, ах защо ми трябваше"
не знаеш дали не е без номер на двигатела по талон,само в нашата тъпа държава двигателя не е резервна част и гражданската не е на човек а на автомобил

- stefan4o
- Контакти:
Този вариант с номера БЕЗ НОМЕР не го допуснах. Тогава си струва, но пак има много ако-та в цялата работа. Аз не бих взел мотор, в чиято работа не мога да се убедя лично (веднъж допуснах такава грешка вече). Като е свален е малко тото работата - ако си късметлия ще караш, ако не - ще ремонтираш. От тая гледна точка му предложих да си вземе направо кола, поне ще може да я пробва, освен това с по-силния мотор не приключва ъпгрейдът. Там имаме вентилирани дискове отпред (след 1990 с диаметър 256мм), дискове отзад, кантар и други дребни разлики...
-
- Двигател:
Колеги благодаря за мненията.Не бях влизал отдавна, но пак сам на линия. Изпадна ми един 1.6 карбуратор(надявам се и него да сменя с по-добър някога
), и го монтирах. В много добро състояние е двигателя, усеща се разликата с 1.3
. Събирам кинти и ще го стягам голфа.

-
- Двигател:
Бавно но славно(както се казва
) вървя към крайната си цел, а именно "уникално голфче". Относно смяната на двигателя смених го с 1.6 карбуратор. Не е кой знае каква промяна но все пак е нещо, а и ми изпадна без пари. Сложих го направо със скоростите, не съм го отварял и не съм му правил ремонт. И така слових го и съм доволен, върви доста повече от очакваното.Явно двигателя е "пушка"
.Вчера такмо карах по магистрала Люлин и реших да го пробвам каква максимална скорост ще достигне.И така стигнах до 180km/h и някакъв тъпак тръгна да изпреварва и ме засече и трябваше да намаля, а имаше още на къде
.Тея дни пак ще го засиля да видя до къде ще стигне
. Търся програмка да намаля големината на снимките и ще кача да видите количката.

-
- Автомобил:
- Двигател:
програмата асе казва пайнт и я има всеки 1 комп уиндоус
ако си с хп цъкаш на image scretch screw и ги променяш първите 2 стойности ако си с виста има направо ресизе и пак ги променяш първите 2 стойности примерно на 50 %
ако си с хп цъкаш на image scretch screw и ги променяш първите 2 стойности ако си с виста има направо ресизе и пак ги променяш първите 2 стойности примерно на 50 %
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
намали ги с microsoft office picture manager
цъкаш на снимката с десен бутон,отваря се прозорец в който пише "отвори с" и там избираш тази програма,като се отвори програмата отгоре в лентата с инструменти има edit pictures и намаляш и накрая save
цъкаш на снимката с десен бутон,отваря се прозорец в който пише "отвори с" и там избираш тази програма,като се отвори програмата отгоре в лентата с инструменти има edit pictures и намаляш и накрая save
-
- Двигател:
Благодаря колеги с paint стана много лесно 

-
- Двигател:
Ето и вътрешното състояние.