williams_vn написа:LSD такъв ми предложиха цената му беше 6.90 някакъв китаиски за първо време ще го монтирам хвърчащ и после ще му намеря място нека да видим как ще работи
Покажи твоето как изглежда и опиши начина на монтаж.
Ето аз как го направих. За съжаление, кутията стана много голяма, поради нуждата от хоум мейд стабилизатор на напрежението. Захванах го за пепелника посредством двойнолепяща лента. За плюс ползвам бушона на клаксона а минуса е ясен. За кабел ползвам телефонен такъв за да може да се отваря и затваря свободно пепелника. Относно меренето на клякането на акумулатора няма проблем - мери си го.
Колега ти какво показваш на линка пък какво си си купил ако бях видял че такова ще си купиш щях те врънкам да поръчаш две и да ми пратиш едното ама айде
Много добре се е получило на Golf4-ката изкам и аз така да си направя, ако кажеш и от каде си го купил товамалко волтметърче ще е добре, и дано да е от Български сайт ???
Много добре е станало,а и нали ни върши работа.А сега поне виждам и пада на акумулатора,със стария като завъртя пада на 9.6 волта.А с новия акумулатор пада до 11,3 волта.
Моето е по същия начин направено, но модула мери обороти/температура/напрежение. Дисплея го вградих доста грозно в копчето на пасата, ама сега с тази тема се амбицирах да го донаправя като хората