Въпрос за охлаждащи перки Golf 4 1.6
- Terranova
- Автомобил: VW Golf VI
- Двигател: CHGA 2009
Въпрос за охлаждащи перки Golf 4 1.6
Здравейте имам въпрос относно охлаждащите перки на Golf 1.6 AKL мотор. Значи перките са 2 едната по-голяма, другата по малка (предполагам по-малката за климатика) та въпроса ми е, нормално ли е когато загрее колата да се вкл. и 2-те перки или трябва само 1-та по-голямата да се включи? Иначе при включване на климатика се завъртат отново 2-те перки дори и да не е вдигнала нацяло нормалната работна температура 90 градуса. Благодаря предварително на отзовалите се 
- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
Re: Въпрос за охлаждащи перки Golf 4 1.6
май да.и при мен ако не се лъжа се включват и двете перки.
-
marin_andonov
- Автомобил: VW
- Двигател: TAIGO
Terranova написа:Здравейте имам въпрос относно охлаждащите перки на Golf 1.6 AKL мотор. Значи перките са 2 едната по-голяма, другата по малка (предполагам по-малката за климатика) та въпроса ми е, нормално ли е когато загрее колата да се вкл. и 2-те перки или трябва само 1-та по-голямата да се включи? Иначе при включване на климатика се завъртат отново 2-те перки дори и да не е вдигнала нацяло нормалната работна температура 90 градуса. Благодаря предварително на отзовалите се
Колега,
Точно така трябва да работят.
При пускане на климатроника винаги трябва да тръгват и двете перки, ако не тръгнат тогава трябва да се притесняваш.
- Terranova
- Автомобил: VW Golf VI
- Двигател: CHGA 2009
Благодаря и на 2-мата за бързото включване .. значи нямам причини да се притеснявам
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”