Най-добрите газстанции
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
за тоя лукойл на червено знаме имаше оплакване преди...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=14688
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=14688
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
То да ви кажа зависи много и от партидата газ която са им докарали. Един път бяха заредили в 3-4 газстанции много гадна газ, че ходих да си настройвам колата, защото харчеше 15/100, а то просто съвпадение.
Понякога може да се уцели мн добра газ, понякога гадна - от едно и също място. Кофти е като няма стандарти.
Понякога може да се уцели мн добра газ, понякога гадна - от едно и също място. Кофти е като няма стандарти.
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
И според мен не от веригата, а от самата бензиностанция си зависи. Понякога от ОМV до OMV, и от един Лукойл до друг има такава разлика че не би казал че това не са една верига! Да не говорим че всички тези бензиностанции са на "франчайзинг", и колкото и да го ограничава компанията всеки стопанин сам си определя правилата.
Аз също като повечето колеги зареждам само от Лукойл и ОМВ, но понякога съм недоволен и от тях. Например от един Лукойл в Бургас, един път отивам с празна бутилка и ми слагат до горе 21 литра(бутилката е 25л. и си е с поплавък) Отивам пак след ден и на същата колонка ми сипват 25 и отгоре литра!? Такива аномалии и с ОМВ също.
Колкото и да ги споменавам всеки път пак от тях сипвам, защото се надявам поне качеството на горивата да е по-високо.
Аз също като повечето колеги зареждам само от Лукойл и ОМВ, но понякога съм недоволен и от тях. Например от един Лукойл в Бургас, един път отивам с празна бутилка и ми слагат до горе 21 литра(бутилката е 25л. и си е с поплавък) Отивам пак след ден и на същата колонка ми сипват 25 и отгоре литра!? Такива аномалии и с ОМВ също.
Колкото и да ги споменавам всеки път пак от тях сипвам, защото се надявам поне качеството на горивата да е по-високо.
абе незнам дали в Сф е останала бензиностанция която да не метка в литрите .... по едно време мислех, че ми е заминал поплавъка, защото където и да отида тук ми пълнят по 42-45 литра (толкова е самата бутилка), докато заредих и в Бургас (2 от 2 по 36 литра), сега съм ги отсвирил всичките и сипвам бенз през една карта с отстъпки, като си цетровам колата пак ще пробвам, но всички лъжат
а изобщи незнам това на какъв контрол подлежи .. май никакъв ... освен другия път отивам с видео камерата и почвам да си ги снимам докато зареждат ... после ще им покажа паспорта и ще попитам учтиво ...или ще ме бият някъде или ще спрат да ме обслужват 

kaloyan22 написа:Muncho написа:Правилният въпрос е от коя бензиностанция сте доволни.. а не от коя верига!
Всяка бензиностанцийка си има чорбаджия който определя колко бензин да има във водата и колко да удря в кантара.
Кво искаш да кажеш?
Не са ли всички бензиностанции от една верига с един чорбаджия
на франчаизинг са, получават правото да продават под марката на ОМВ примерно, като изпълняват някакъв набор от изисквания /обслужване, дизайн, цветове и тн неща/
Върни се в “Автогазови уредби”