VolksWagen Passat b3 1.8Турбо
- ChronoS
- Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
- Двигател: 2_9 Syncro
- Контакти:
Re: VolksWagen Passat
Така.Аз моята боя не е барах, че е няма смисъл.След водопадите се вкарва да се изпъне и пръсне. 

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
ChronoS написа:Така.Аз моята боя не е барах, че е няма смисъл.След водопадите се вкарва да се изпъне и пръсне.
Именно това е заадачка,която иска работа,хубаво да се премислят нещата и иска много разглабяне за да се случат нещата както си трябва,Това време аз неможах да го намеря,все пак музика правих цял салон,и неможе всичко да стане на момента има си технологическо време за съхнене правене и т.н то не опират нещата понякога само до пари.След Крушуна време бол имам 2 месеца до следващото мироприяте в експото и така
Утре To be continue
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
vackooo написа:ChronoS написа:Така.Аз моята боя не е барах, че е няма смисъл.След водопадите се вкарва да се изпъне и пръсне.
Именно това е заадачка,която иска работа,хубаво да се премислят нещата и иска много разглабяне за да се случат нещата както си трябва,Това време аз неможах да го намеря,все пак музика правих цял салон,и неможе всичко да стане на момента има си технологическо време за съхнене правене и т.н то не опират нещата понякога само до пари.След Крушуна време бол имам 2 месеца до следващото мироприяте в експото и така
Утре To be continue
И като добавим времето за сакатлъци .....щото и тва си го има и става много

- vackooo
- Автомобил:
ZeroCool написа:vackooo написа:ChronoS написа:Така.Аз моята боя не е барах, че е няма смисъл.След водопадите се вкарва да се изпъне и пръсне.
Утре To be continue
И като добавим времето за сакатлъци .....щото и тва си го има и става много...едно от нещата които аз съм разбрал е че бъзаш ли нестава ама никък...моята затова и не стана така както искаш...просто не разполагах с технологичното време за да свърша всичко което бях предвидил

- vento man
- Автомобил: Vw vento
- Двигател:
Колега пастираи го пасата и ще останеш очарован тоя цвят много подлежи на лъскане и може да се окаже че има един два детайла за боя 

- vackooo
- Автомобил:
vento man написа:Колега пастираи го пасата и ще останеш очарован тоя цвят много подлежи на лъскане и може да се окаже че има един два детайла за боя
Има,но не е това което беше,тавана е за цялостно,бронята,която утре ще се боядиса маската и тя и тук таме има забележки,но така е като не случиш на точния майстор
- vackooo
- Автомобил:
Дано ви хареса какво сътворихме
П.п Междодругото цвета на джантите стана изведнъж,тоест бях взел коренно различна боя и тази щяхме да я ползваме за 1-ва ръка щото другата непокриваше и като я видях викам,давай

- hooligan_6683
- Автомобил: Passat b6
- Двигател: BWA
много добър цвят си избрал за джантите

- vackooo
- Автомобил:
Колата вече е готова,готова е силно казано,останаха доста забележки,но поне по ходовата част всичко се свали днес изтърка се до метал и се боядиса,Времето много ни притисна и неможахме да направим всичко на 100%,но след Крушуна ще стане.Както се казва пълно щастие няма.Малее то станало 12:15 след 3 часа трябва да ставам
Големи благодарности към тапицера,и към Лъчо THUNDER,повечето в Пловдив го знаят,ако не бяха те никога нямаше да се оправя

Големи благодарности към тапицера,и към Лъчо THUNDER,повечето в Пловдив го знаят,ако не бяха те никога нямаше да се оправя
- chochov_w
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: гти
видях го на крущуна поздравления всичко изпипано както му е реда и музиката е супер 

- stisho
- Автомобил: Vw polo gti
- Двигател:
Колата ееее Бруталнаааа едно голямо БРАВОО !!!
И само така Васее
А музиката Къртии

И само така Васее

А музиката Къртии

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Като влезнах и ми падна шапката от музика
БРАВО!

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Видях го, чух го... голям труд, поздрави на теб и хората около теб за старания, радвам се че се запознахме.