avtohit77@abv.bg написа:Колеги стикерите за Крушуна са вече готовиЩе има за всеки присъствал
![]()
![]()
BURKAN написа:avtohit77@abv.bg написа:Колеги стикерите за Крушуна са вече готовиЩе има за всеки присъствал
![]()
![]()
Искам и аз стикер, но не мога да дойда!!!Ще ми пратите ли един, или ако, някой колега от София ще ходи да ми вземе един комплект. Колкото струва...няма проблем. Приятно прекарване!! И много
![]()
![]()
xcentric написа:много ми се иска някой път да пресъствам на сбирка,сигорно е голям купон но през времето което съм в БГ не се състои нищо но за сметка на това ще пресъствам на международният купон на Лаго ди Гарда,Италия http://www.maggiolinoclubtv.it/ ще има и снимки,пожелавам и на вас приятно изкарване на Крушуна
успех
DA@KA написа:П.П. "БУРКАНЕ" не е важен СТИКЕРА а присъствието на събитието,срещите с колеги,емоциите и приятните моменти
BURKAN написа:DA@KA написа:П.П. "БУРКАНЕ" не е важен СТИКЕРА а присъствието на събитието,срещите с колеги,емоциите и приятните моменти
А ти защо чак сега си отишъл за първи път на среща? Добре не искам стикер, това ще те успокои ли? Просто ми харесаха! Запази си ги!
Върни се в “Срещи, пътешествия, снимки”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта