Здравейте,колеги,дайте мнения,защо ми изчезва маслото.Пасат 1з 95г тди.Купих го зимата на -23 градуса запали с едно подгряване.Обслужих всичко както си трябва даже немско масло ми донесоха кастрол 10/40.Не го карах 3 месеца,врьщам се покарах малко и изненада.300 км 500-грама.ЕГР-а и н 75 са изолирани,в трьбата след турбото има масло,но е малко,колкото от изпарения,компресия има.Пуши синкаво-сиво при 3000-4000х. об. мин. но за малко.Та вьпросьт е кое да подпукам,главата-водачи и гумички или турбото.
Здр,от щеката няма духане,нямам и течове,трьбата преди кулера е леко омазана,но не чак като за отишло турбо.Направо не знам,за капак пак се прецака щипката на шофьорското стькло,направо си намразих живота.Ако сипя още малко пари ще ми излезе колкото пасат петица,ПОЛУДЯВАМ,дайте идей,какво да правя.
H75 е за разтоварване на турбото и не е ,,полезно " да се изолира. Свали тръбата на изхода на кулера и виж изгубеното масло да не се е събрало в долното казанче.
Готова е работата,проблемни бяха две гумички,едната беше като пластмасова,а другата сцепена.Взех комплект на "Виктор Реинц".Ходих до Бургас отиване и назад 400 км и малко юркане из балкане маслото си остана на сьщото положение.Но ме побьрка с тези си прищевки,така,го продавам или заменям за по-нова кола.Малко е поочукан от вьн пасатора,но гори малко,климатика работи,обслуйен преди 1200=1300 км от-до.Цена 2300+4 бр. алу. джанти.Дето се вика за тия пари толкова.