Всичко започна 2000 година,когато тя стана част от семейството.Внесена от Австрия май месец.Доста години ползвана от баща ми,а по-късно завещана на мен.Та вече 3-та година сам се грижа за нея.Отначало като всеки келеш,студент с никакви финанси нищо не пипвах по колата.Дойде и момента,в който започнах да се зачитам в темите във Форума (Ах,този Форум).Нямам много снимки от годините (кой ли е вярвал,че ще пиша тези редове тук),но ето някой скромни тогавашни снимки:

Запознах се с Русенското подразделение --> EliPavlova,kokobraiz,vladrs,Apokaliptiko и много други.Те ми повлияха по един или друг начин.Започна се ходене по срещи,събори,барбекюта и прочие

Дойде краят на 2010-та година и в един заледен декемврийски ден се получи ето това:

Поръженията бяха:Маска,греда на бронята,предна броня,преден капак,магаре,смачкана долна престилка и някой други дребни работи.
След 1 ден изглеждахме вече така:

Превърнах хола в къщи на склад,набавих си някой работи за по-нататъчно развитие на "Джей"

Колата беше в кома около 2 месеца докато посъбера някой лев.Стегнахме я,получи се Франкенщайн с 2-3 цвята

Няколко снимки с колеги от ауди форума на Барбекю-среща

Предният капак беше тъмно син (такъв намерих) с доста забележки.Незнам защо,но реших да стане черен мат на структурна остова:

Дойде Март месец,позатопли се.Удари ме Тунер болеста и взех алуминиевите джанти,които по едно време бяха на колата на kokobraiz Borbet Type A 15" 7J ET25,обух ги в 4бр. Michelin Pilot 195/50/15. Застанаха доста добре мисля.

Стана Април,дойде ред на VWaterfalls 3,Русенската група тръгнахме на там:

Следва продължение...Стана време за работа