Равнец среща и гонки

Организация и провеждане на клубните сбирки!
xdimitrov
Автомобил:
Двигател:

Равнец среща и гонки

Мнениеот xdimitrov » Пон 30 апр 2012 22:08

Здрасти колеги от форума.За пореден път ходя на пистата край село Равнец и за пореден път съм потресен от случилото се там.За пети път ходя тази година и виждам се две три голфчета от форума на колеги.Дайте да измислим нещо и да се съберем хора от форума да си направим нещо като среща така да се каже.
Всяка неделя в 12 часа на обяд се събират около 100 200 човека на тази писта да се състезават,ако има желаещи да пишат тука в темата аз ще им кажа къде долу горе се намира тази писта да се съберем повече народ и да стане шоуто ако мога така да го нарека :)

Потребителски аватар
hayabusa_gsxr
Автомобил: Opel Vectra B
Двигател: X20XEV

Re: Равнец среща и гонки

Мнениеот hayabusa_gsxr » Пон 30 апр 2012 22:11

Аз ходя но не съм с моята кола.Между другото една от най-бързите коли там е Голф АБФ, който мачка наред астрички XE...

xdimitrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xdimitrov » Пон 30 апр 2012 22:48

предполагам говориш за тази седмица за голчето с единият фар.... то е доста барното ... при положение че нареди и направи мармалад ВР6 - цата червената просто останах потресен.... ти с коя кола идва там колега ?

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 01 май 2012 7:32

Нали сте на ясно че във форума подобни теми не са на почит? Има си отредено в клубният календар място и ден за "рейсинг" викат му писта дракон до Пловдив.

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Вто 01 май 2012 7:38

znainainai написа:Нали сте на ясно че във форума подобни теми не са на почит? Има си отредено в клубният календар място и ден за "рейсинг" викат му писта дракон до Пловдив.

Нищо лично колега,ама си има хора дето да преценят дали да заключат. :012:
Плюс това не е уличен драг,а е на съвсем друго място.
Темите за рейсинг са си на почит сред обикновенните потребители,това не е тайна за никого.Всеки клуб и форум има такава тема,само ние си нямаме :screwy

xdimitrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xdimitrov » Вто 01 май 2012 9:07

както каза колегата това не е някакво си улично състезание така да го нарека а си е на съвсем друго място ... и така на татка и мисля че няма смисъл от ключ за темата ....
и както каза другият колега всеки един форум си има някаква си такава тема мисля че и тука би трябвало да има пак и другото което е не всеки от бургаска област може да си позволи да ходи до писта дракон до Пловдив ....според мене е добре като идея така да се събираме да си правим шоуто :)

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Вто 01 май 2012 9:49

Аз пък последно се пусках с:

вектра Б 1.6 16в,върви успоредно с мене до 100 като бях на газ с колата от гаража.После момчето намали и спря.

Пусках се и със ксара 1.6 16 110 коня,до 100 сам пред нея с една кола,на 115 ми е половин кола отпред и на 140 ми е отпред с 3 коли mhihi

Друго: Голф 3 1.9тди 90 коня ми взима 1-ва,на 2-ра още малко и ми излиза с кола отпред.До 160 ми прави 2 коли.

Разни там голфове 1.6 като моя мотор няма да ги коментирам,че падат с много :applause:

Разбира се всичко това нямаше да е възможно без моя приятел и колега от форума Emiltd

Едит:Мотора ми е 1.6 Пн електронния карб,специално моята върви доста повече от Ез(не са един и двама хората от форума ,които знаят това вече лично) mhihi

Последна промяна от Vidol Nikolov на Вто 01 май 2012 12:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hayabusa_gsxr

Мнениеот hayabusa_gsxr » Вто 01 май 2012 10:06

Ако мотора ти е 1.6ез, доскоро карах такъв на Голф2 и вървеше доста прилично, бих казал че щеше да припадаш, жалко че вече не е моя :banana .
До колегата xdimitrov : Идвам с различни коли (опел корса 1.2мi, сеат толедо 1.8 16В(който се пуска 1-2 пъти може да си го виждал)).Собствника на АБФ-а се казва Борислав и мачка доста сериозни бегачки, напук на това че навсякъде изкарват АБФ "куц" даже и в този форум!Незнам какво е правено и дали изобщо нещо е пипано по него но върви предоволно, направо му станах фен heavy metal zork .За сведение - по-бърз е от : CalibraXE, AstraXE GSI,mk3VR6,Prelude 2.3Vtec ~190k.c.,e30 325TDS+много модове и много други.

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Вто 01 май 2012 10:47

a абф-а по бърз ли е от на колегата _DIESEL_POWER_ голфа който е 1.8т

Потребителски аватар
hayabusa_gsxr

Мнениеот hayabusa_gsxr » Вто 01 май 2012 21:13

Да,АБФ-а е мъничко по-бърз от 1.8Т за което говориш, но и четворката върви доволно.

Потребителски аватар
hayabusa_gsxr

Мнениеот hayabusa_gsxr » Вто 01 май 2012 21:17

Vidol Nikolov написа:Аз пък последно се пусках с:
Едит:Мотора ми е 1.6 Пн електронния карб,специално моята върви доста повече от Ез(не са един и двама хората от форума ,които знаят това вече лично) mhihi

Много щеше да ми е интересно, да ме бие такъв мотор.Да ти кажа честно изобщо не мога да го повярвам.Вярно сега, че от кола до кола има разлика (всичките 1.6 наоколо падаха от моята с много,да с много!), но спора е излишен евалата ако върви добре екотроника :)

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 01 май 2012 22:21

темата започна като покана за форумна сбирка...
превърна се в мерене на ...
дръпки, гонки и пр. тук не се толерират
:lock:

Върни се в “Организационен”