Vw golf 1 1.6 карбуратор много проблеми

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
intelman
Автомобил:
Двигател:

Vw golf 1 1.6 карбуратор много проблеми

Мнениеот intelman » Нед 15 окт 2006 15:12

като за начало здравеите на всички нов съм ( отскоро vw user )
та да мина към въпросите ...
взех си голф 1 1.6 карб кабрио много зле беше от към двг сменил съм алтернатор водна помпа и стартер но излезнаха и други ядове като например като не е пален и преседи една нощ много трудно пали трябва да отворя капака и да капна малко бенз в карбуратора че да запали някак си а бензиновата помпа като качи бензин хвърля яко което ме съмнява да е тя ... също така като се кара в първия момент на подаване на газ все едно двигателя загасва забива муцуната и тогава тръгва грам не върви чак като стигне 4000рпм има някви зачатъци но иначе е много зле ...
също така и скоростите не влизат като хората първа трябва да намушкаш лоста към задна малко и напред с мъка влиза натам 2-ра идва малко назад и надясно това от ябълката на лоста ли е или от щангите !?

пп- свалях карбуратора и ми направи впечатление че пръскалката ( ако мога така да я нареча ) на ускорителната помпа не пръска ами плюе от време на време

ще съм ви благодарен ако ме опътите към някои сервиз където могат да ги погледнат всичките тия неща че не се кара така ... или наи малкото да се опитате да разясните от какво стават тия номера ( върти ми се една мисъл из главата да намеря друг карбуратор но се опасявам че ще е доста скъпичък )

пп2 - голфа е 82-ра година 75 коня мисля се води тоя двигател :oops:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Нед 15 окт 2006 15:17

Добре дошъл!
: vw fen
Тъкмо си за Niksi http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=7096

или Vaskoto1 http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6022

Звънкай и няма да се пУашеш! Ще оправят работата!

Потребителски аватар
intelman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот intelman » Нед 15 окт 2006 15:31

мерси много сигурно ще се обърна към един от двамата поне ще знам че си разбират от работата

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”