VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Re: VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.

Мнениеот ZeroCool » Сря 02 май 2012 23:56

Аз единствено имам нещо като идея, за в бъдеще евентуално.....самите коли които да вземат награди да се избират от хората...като всеки си пише коя кола смята, че заслужава и си го пуска в кутията...като колите които ще се борят за награда пак да си се избират от организаторите...едно че така става по обективно, второ че по-този начин може да се излъчи фаворит, съответно второ и трето място, и трето че така публиката ще се почувства още по във нещата....така си размисшлявам просто.....
Ако се вземе под внимание, аз лично се предоставям за догодина да броя листчета с регистрационни номера :) :) :)

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 03 май 2012 1:48

alexbest написа:От прочетеното до тук оставам с впечатлението, че колегата герой от филма the matrix го е яд, че не е бил на т.нар. ВИП полянки?!
пп:още колко пъти ще си промени мнението?

Аз оставам с впечатлението, че ти не можеш да четеш, а също и не можеш да мислиш или си поредния, който е решил да се прави на остроумен. Да не се опитваш да ми кажеш, че след като се изнесоха колите, същите тези поляни се напълниха с палатки и с шатри, по начина по който беше пълна голямата поляна? Мен лично слабо ме интересува, къде ще съм. Аз съм там където е компанията ми, но като чета, че хората не са ги пущали щот карат еди си кво си, а са дошли за това някак си ми става тъпо. Дори го изпитах на гърба си, защото наш добър приятел, бивш собственик на няколко VW, присъствал на много предишни събори, истински фен, не беше допуснат също на поляната с колата си. Сигурен съм, че не можеш да си представиш усещането в този момент г-н отворко :wink: .

Тъпо е да идеш на Калояново на събор на БМВ и да искаш да дрифтиш с Мерджан и да се сърдиш, че не те пущат.
Тъпо също е да идеш на VW Fest с мега якия си Опел и да се сърдиш защо не си допуснат в залите.
Тъпо е също да идеш на една поляна, където сте се събрали хора от различни краища на България, които ги обединява марката VW, форумът, клубът, общи приятели и т.н.т. и да не бъдеш допуснат.

Кое прави фена - фен, марката кола която кара, парите които е способен да налее в нея или желанието да бъде там на поляната и да прекара два дни, забавлавайки се?

За мен Крушуна не е мяско където да си покажеш колата и да печелиш награди с нея.... визия или сила. Не случайно е измислен VW fest и Калояново, а място където да хапнеш и да пиинеш с приятели, да се запознаеш с нови хора и т.н.т, типично по Български.

Ако целта на организаторите е била друга, съжалавам, че не съм ги разбрал и моля да приемат моите искрени извинения, за неоснователните ми критики, ако въобще могат да се нарекът такива :oops: . Ма некъв си там.... да ми говори къв хейтър съм бил, щот съм имал оплакване, еми сори пичове ама нЕма да стане :) .

Живи и здрави, хубаво си изкарахме :wink: !

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 03 май 2012 5:57

sashobas написа:... автомобили различен от VAG -grup е и догодина няма да се допускат дори и да си разтоварят багажа...
Неонходима ли е тази злоба?

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Чет 03 май 2012 6:50

myrshavija написа:
sashobas написа:... автомобили различен от VAG -grup е и догодина няма да се допускат дори и да си разтоварят багажа...
Неонходима ли е тази злоба?

Къде видя злоба? Това решение е взето от организаторите още на самия събор.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Чет 03 май 2012 7:03

това не е много правилно колега защото представи си от другия край на България се хваща колега с втората си кола която не е VW
ще го оставите настрани като прокажен :?
а човека просто е дошъл да се забавлява и да се види с познати

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Чет 03 май 2012 7:11

То и на Вьортерзее не е правилно да не допускат всички носи има правила и всички ги спазват.Незнам какво ви става Вървим напред ,събора се развива с всяка изминала година ,налагат се правила и мисля че всички ние трябва да ги спазваме.Автомобилите от другите марки които са били допуснати на асфалтовия паркинг са допуснати от общината за да обслужват сиргиите и шатрите които са пред паркинга.ако някой се е направил на тарикат както онзи с мерцедеса вирнат на една страна ...догодина ще се назначат повече хора и ще се следи и за такива тарикати които също няма да могат да хитруват.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Чет 03 май 2012 7:17

значи все пак разбираш че правилата не са "правилни" :wink:
виж ситуацията през твоите очи - колегата прави Проект за супер оригинален голф 2 и просто не може да го довърши за събора - тръгва с БеМеВе-то си и като пристигне му казват - спри ей там в далечето да не се виждаш :lol:
ако си ти този колега?
ако ви е малка поляната намерете си по-голяма :)

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Чет 03 май 2012 7:21

Напротив правилата са правилни направихме компромис на всички да си свалят багажити от колите и сега пак сме виновни.За това догодина няма да стъпи друга кола освен от VAG-групата.Рекламните коли на Собиески също не бяха на поляните някой дали видя и това?А те бяха мини купър и ярис.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 03 май 2012 7:23

sashobas написа:Къде видя злоба? Това решение е взето от организаторите още на самия събор.

Проблема е че това решение трябваше да го вземете, много, много преди това за да могат хората да бъдат подготвени. Увиснаха много кофти и за това две приказки няма.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Чет 03 май 2012 7:30

morfei1 написа:
sashobas написа:Къде видя злоба? Това решение е взето от организаторите още на самия събор.

Проблема е че това решение трябваше да го вземете, много, много преди това за да могат хората да бъдат подготвени. Увиснаха много кофти и за това две приказки няма.

Ще го напиша значи мнението на Здравко се модерира от първия му пост и го преместиха в заключената информационна тема и той не можеше да пише в нея каквато и да е било промяна но пък си пишеше че организаторите си запазват правото на промени.За това и мнението в което пишеше че други марки коли няма да се допускат на поляните е останало в средата на темата.Мисля че увиснали нямаше защото всеки с друга марка автомобил е бил на поляната с приятели и не е бил сам и е имал място на поляната за палатка и скари.Щеше да е увиснал ако е нямал място за палатки ,скари и къмпинг оборудването му а такива нямаше .

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 03 май 2012 7:51

Ако имаш предвид това - viewtopic.php?f=4&t=321751

Прочетох го отново, но такова нещо не успях да прочета :roll: ?

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Чет 03 май 2012 8:01

Pironski написа:Текста от брошурите които ще ви бъдат раздадени преди входа:

Добре дошли на 4-то форумно събиране при Крушунските Водопади.
Програма на събитието:

-Петък 27.04.2012
Пристигане на хора от по-далечните градове (задължително след 15:00ч)
Ще бъдат посрещнати на бариерата и ще бъдат настанени на поляните които са разделени на три-части!
1-ва поляна къмпинг
2-ра отбрани автомобили
3-та организатори

За преминаване с автомобил през бариерата която води до поляните, всеки автомобил ще трябва да заплати такса-вход в размер на 5.00 лв.
При заплащането на таксата получавате и право да посетите водопадите.

-Събота 28.04.2012
10:00ч. Посрещане и разпределяне на пристигащите автомобили
15:00ч. След настаняване на всички предстои награждаване на отбраните автомобили.
Наградите са предоставени от http://www.pitstopshop.eu, http://www.dubfactory.eu и http://www.vwclub.bg.
След награждаването всеки може да се наслади на местността и да разгледа забележителностите.

Неделя 29.04.2012
Дo 12:00ч. Почистване,събиране и изхвърляне на отпадъците.

Организаторите си запазват правото на промени в програмата.

Правила на събитието:

Забранено е рязането и чупенето на клони и дървета!
Има предоставени за целта дърва за огрев.
Посещавайте санитарните възли който се намират до поляните.(8бр.)
Пускането на музика от вашите автомобили след 23:00 е нежелателно.
Все пак това е автомобилно събитие,а не дискотечно.
Забавлявайте се така,че да не пречите на околните.
Шофирането в нетрезво състояние си е забранено и по закон!
Почистването след лагеруването ви е задължително.
Боксуването и паркирането с ръчна, с цел "привличане на вниманието" е забранено,както на поляните така и в местността.
За изгубени или откраднати вещи,не носим отговорност!
Съхранението им зависи от вас!

Поздрави и весели моменти с:

Ето чети тук внимателно и престанете да търсите грешки в организацията. :kissy:

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Чет 03 май 2012 8:04

Мисля, че хора които не са присъствали няма смисъл изобщо да пишат.Визирам Парно :!: Не мога да разбера какво недоволствате толкова.Който е дошъл да си изкара добре ПРОСТО МУ СЕ СЛУЧИ :idea: Аз съм присъствал на всички Крушуни до сега и смея да твърдя, че събора просто израстна през годините.НЕДОВОЛНИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА :idea: Това е неизбежно.Вземете се стегнете хора.Това не е детска градина death

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 03 май 2012 8:05

Саше, при цялото ми уважение, въпреки че това е някъв моднат вариант на това към което аз дадох препратка, пак не пише нищо за различните от ВАГ-автомобили :roll: ? Почвам да си мисля, че имам проблем с очите.... :shock

Тоалетните от 4бр. станаха 8бр...... :roll:

Последна промяна от morfei1 на Чет 03 май 2012 8:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Чет 03 май 2012 8:06

Господа недоволни, догодина просто не идвайте. Крушуна не е официално мероприятие и можете да не се чувствате задължени да присъствате.

Върни се в “Организационен”