sashobas написа:Ето чети тук внимателно и престанете да търсите грешки в организацията.

Макар да нямам оплаквания към организацията и организаторите, ще си позволя да попитам:
Защо да не мога да търся грешки в организацията? Защото не съм участвал в организацията и в ролята си на обикновен посетител нямам право на мнение? Или защото сте безгрешни и перфектни? Или има някаква друга причина? Нима ви притеснява критиката?
Време е да признаете, че информацията беше представена разпокъсано, макар това да не се отрази много на провеждането на мероприятието. Факт е, че клубът и ръководството на форума нямаха до последния момент ясна представа какви теми къде да има и се вземаха решения в движение, което допринесе за това да има недоразумения - които пък недоразумения наистина не бяха много.
П.С. В случай, че някой го интересува - дървата не бяха сухи и беше мъка да си направиш огън с тях. Казвам го, защото останах с впечатлението, че дървата са платени от клуба и са дадени пари за нещо некачествено. Ако греша, поправете ме! Ако някой иска да ми каже "ми що не си донесе дърва, за да си направиш огън" - точно това направих - събрахме паднали сухи клони от гората наоколо и си направихме.