Днес около 7 и половина си карах по Алея Яворов и по едно време някаква тъпа мутра с черен джип ме се опита да се засече и по едно време едва не се запи з задния лев калник.
Както и да е после спира до мен и вика "Кво правиш бе?" "Кой ти е дал книжка?"
Аз му казах "Той какво прави?" и го попитах дали е добре и че ми дреме,че е с черен джип с еднакви номера и му казах да ходи да се пере не некъде".
бате тоя тип си е*а п***та лелина и изчезна.
Бати боклука мисли си,че ше ме оплаши.
Няма ли некой кой да им е*е майката на тея боклуци деба виновни па и страха искат да ни взимат.
Мисла,че мина времето на "Мутрите" и борците,та пак да се страхуваме като видим "колите с черните джамци".
Очаквам коментар по темата.

Неприятен инцидент с тъпа мутричка
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Meти написа:Абе бегай бе тоя беше един такъв мухал,че ми е на един песник и е на земята нищо,че съм 60 кила ама са защо до там да се стига като си карах кротко нито го засичам нито нищо тоя тъпак обаче се пени хем е виновен.
бе мене едни такива ме биха насред стамболийски и опълченска...че изпуснах едно "педераст" без да искам след кат спря на 2 см от мен, докато пресичах на зелено опълченска

мисълта ми беше, че мутри и мафия винаги ще си има, независимо дали им се вика бизнесмени или охранители....по-добре да прецени човек на момента кво да говори. но оправия няма...
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Meти написа:Абе да ми прости гопспод за думите ама като чуя по телевизията,че някой бизнесмен,охранител или някой отбившите групиравки са го гръмнали ми става много кеф защото се избиват един друг.
Та мисалта ми е,че сега като влезем в ЕС ще затегнат малко нещата и ще се оправим.
Мети, чул те господ!!!
neon написа:8) Нека да кажем че този път си имал късмет!! Има си още мутренски изпълнения и може " да хванеш ръка" и без въобще да сте си говорили!! При следващ такъв случай ( се някога ще има) първо преброй до 5 преди да говориш! Понякога помага!
На теб случвало ли ти се е да не си виновен и да те питат кой ти е дал книжка,абе да те плашат без да имаш вина и да си направил нищо.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мети направо си извадил късмет, сяка вечер като тренирам съм покрай такива има такива дето от зоб само да го погледнеш накриво и ще те убий без да се замисли, а най-лошото е, че са и въоръжени, но имам и приятели от тях, които са много свестни момчета.Верно е ВТ е малък град ама за сметка на това се пръска по шевовете от такива.
п.с. Послушай кака и другия път замълчи щото може последствията да са много по лоши.И силно се съмнявам че като "влезем в Европа" ше се управим, няма управия.
п.с. Послушай кака и другия път замълчи щото може последствията да са много по лоши.И силно се съмнявам че като "влезем в Европа" ше се управим, няма управия.
Последна промяна от ItsoVT на Пон 16 окт 2006 12:18, променено общо 2 пъти.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”