най-добрата халогенна крушка?!
- maniac_55
- Автомобил: A4 8E5 TDI
- Двигател:
Re: най-добрата халогенна крушка?!
Не съм карал много много с ксенон и не мога да кажа дали се доближават до него, но определено се доближават до добрата, силна и наситена осветеност и са много по-добри OSRAM-ите. Все пак , това се подразбира и от цената ...

- nvrmnd
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: 1.6 FSI BLF
^подкрепям. Много доволен от Philips-а BV. Не съм доволен от цената, ама кво да се прави 
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Снощи ми изгоря едната крушка (Osram Silverstar) и днес закупих направо 2бр от тези,че бяха и на промоция
Карал съм и друг път с Cool Blue.Едва ли е има разлика.По-скоро пиша,за да видя колко ще изкарат 

- chiki-riki
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: 1.8
бяла ли е светлината на cool blue ? И аз видях, че са на промоция и се зачудих дали да не си взема.
- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Миналия месец си купих от OMV крушки Night Breaker и съм много доволен от тях, ай не са скъпи. 

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Не е бяла,но е по-бяло от жълтите крушки
По-скоро е по-силна.
-
malinakis
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
Колеги според вас дали едни кристални(рефлекторни) фарове hella +крушки от тип osram cool blue или Phillips blue vision ще осветяват добре, защото понякога ми се налага да пътувам през нощта и ми трябва силна светлина
- maniac_55
- Двигател:
Според мен зависи повече от крушките. По-добре се насочи към PHILIPS-ите, вярно цената е по-висока, но няма да съжаляваш. Виж в по-горните постове, има мнения на дълго и широко относто различните крушки.
-
malinakis
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
Аз точно към тях съм се насочил, но въпросът ми беше дали с такива крушки и едни кристални фарове hella ще се получи добра осветеност, защото за мен това е много важно
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Добре сте вие с цокъл Н4 20лв 2те има няма ... За мен е по рентабилно Ксенон автър маркет с лупа отколкото 2бр лаМби Н7 за 46лв....
-
Mish87
- Автомобил: Tiana MK5 Variant
- Двигател: CAXA
- Контакти:
До преди време карах с обикновенни по 5 лв. Миналото лято сложих Osram Night Breaker H1 +50% за по 14.59 бройката. След смяната карах в една доста тъмна уличка и имаше разлика от другите крушки. Даже както беше показано на картинката на крушките - осветява по - далече. Като изляза на булевард с тия отвратителни жълто - оранжави лампи на улично осветление... То по - добре да ги няма тия лампи или да сложат бяли
Нищо не се вижда. Или аз съм кьорав или нещо съм сбъркан.
- Lazi
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Последно какви са цените на philips blue vision и имали разлика между blue vision и blue vision ultra ???
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Mish87 написа:До преди време карах с обикновенни по 5 лв. Миналото лято сложих Osram Night Breaker H1 +50% за по 14.59 бройката. След смяната карах в една доста тъмна уличка и имаше разлика от другите крушки. Даже както беше показано на картинката на крушките - осветява по - далече. Като изляза на булевард с тия отвратителни жълто - оранжави лампи на улично осветление... То по - добре да ги няма тия лампи или да сложат бялиНищо не се вижда. Или аз съм кьорав или нещо съм сбъркан.
Слагайте NightBreaker-a на дългите че ресурса им е по-малък от обикновенните крушки и по-бъзо горят, инъче светят доста добре
Като дойдат моите за смяна съм решил на късите да сложа Silverstar а на дългите Night Breaker.
- maniac_55
- Двигател:
Lazi написа:Последно какви са цените на philips blue vision и имали разлика между blue vision и blue vision ultra ???
Цената е 60 лв. за комплект H7 (в комплекта са само къси и габаритки), като цената може да варира с +- няколко лв. в различните магазини.
И само Blue Vision Ultra има до колкото знам.
- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
Купих си крушки H1 на Philips 12 V 55W +30% повече светлина .Взех ги по 7 лева крушката и съм доста доволен (сравнение с това което светеше преди) . Имаше някакви крушки на промоция но много се чудих дали да ги взимам бяха с Xenon ефект ,но предпочетох обикновенните .
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”