Въпрос за стоп палка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Re: Въпрос за стоп палка

Мнениеот predat0r » Пет 04 май 2012 20:21

Един познат има на предния джам лепенка за полицай в горния десен ъгъл му седи... Но предишния собтвеник по талон беше полицай но синаму е караше колата... Тя всъщност беше на синаму.. Нарочно регнато на бащаму имеето.. Имаше цяло оборудване за полицай и когато искаше си го ползваше праише се на гъзар... Сегашния собственик мой приятел не е махнал лепенката... Но и никой полицай не е забелязъл тази лепенка.. Прилича на стикер за технически преглед... Но няма дупки никаде и пише МВР

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Пет 04 май 2012 20:27

Тц.Мисля ,че и лепенките вече са забранени.Мой познат катаджия,ония ден едва му се размина да си плати скобата която му бяха сложили.Ама и той си е виновен , нищо не пречи да си пусне 50 стотинки и да си върши работата ама не вижте ме кой съм - полицай.Беше едно време и палки и жилетки и фуражки,стикери,пропуски.Доста затегнаха нещата.Ако си спомняте и Христо Стойчков си караше с син буркан ама...

А по темата, не ти трябва такава глупост.Утре от несбъдната мечта почни и пищов да носиш :roll:

Mish87
Автомобил: Tiana MK5 Variant
Двигател: CAXA
Контакти:

Мнениеот Mish87 » Пет 04 май 2012 20:37

ДАНЧО написа:
А по темата, не ти трябва такава глупост.Утре от несбъдната мечта почни и пищов да носиш :roll:

Ааааа не, чак такава простотия не. Просто винаги ми е било мерак да си метна палка на таблото да видиме какъв ще е ефекта :) Просто ми е писнало от боклуци дето се мислят за велики по светофарите и си мислят че света е техен :) Нещо като предпазно средство :)

Потребителски аватар
push
Автомобил: mk2
Двигател: 1.9 TD

Мнениеот push » Пет 04 май 2012 21:21

facepalm в е**ти времената да се чудиш с кви глупости да се занимаваш!
не ми се верва чак :D

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Пет 04 май 2012 21:47

Mish87 написа:
ДАНЧО написа:

Ааааа не, чак такава простотия не. Просто винаги ми е било мерак да си метна палка на таблото да видиме какъв ще е ефекта :) Просто ми е писнало от боклуци дето се мислят за велики по светофарите и си мислят че света е техен :) Нещо като предпазно средство :)

Баце, гледай само, ако се престрашиш да я метнеш на таблото, като я размахаш някой път да не ти я набият в ауспуха. Куките дето "апат" не можеш да ги разбереш щото с нищо не се показват. С лепенка, фуражка, палка най- много някой дядка да сплашиш.
Колкото до несбъднатата мечта, задоволи я като мен- вечер обличам в къщи полицейската униформа, и така 2-3 часа докато ми омръзне. Разбира се, кубинките ги замествам с пантофки, че иначе много ми се спарват караката :screwy

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 04 май 2012 22:21

:banghead:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”