Чудомир написа: А иначе за парите - преди до 9 999 евро не се обявяваха
Всичко над 10К евро, или равностойността му в друга валута, се декларира.

Чудомир написа: А иначе за парите - преди до 9 999 евро не се обявяваха
laluger написа:По принцип смятам като пристигна да взема кола под наем за 2-3 дена
Haralampi написа:Чудомир написа:
А иначе за парите - преди до 9 999 евро не се обявяваха
В БГ освен ако не са се променили нещата се обявяват при изнасяне над 4000 евро(просто се обявяват, няма никакви разходи). Информацията ми е от преди 5-6 години.
wolff1 написа:е ще кажеш че средата е по лошо от колкото в ляво където е дортмунд ,така ли? еми мн. ясно че ще използва влак. нали така или иначе трябва да иде до мястото или ще се телепортира?...
![]()
Не бе колега, ще кажа, че
1. е най-добре да иде където иска да иде, а не произволно да цъфне някъде в Германия
2. или ако няма преференция - то поне да кацне направо в град, например Дортмунд или Дюселдорф или дори Кьолн/Бон, а не между полетата на Франкфурт-ХаанЩе му спести излишно време и разходи!
А дали ще е вляво, дясно, средата или под средата и Уеко у Уево - нека сам си реши! Това не е мишена
laluger написа:Бре, не очаквах толкова оживена дискусия по тази тема.
Според обявите, които ми харесаха най-удачно ще бъде да започна от южна Германия, и тъй като не намерих бюджетни авиолинии до там, реших, че с автобус (чийто билет е с еднаква цена без значение кога се купува) ще е най-лесно. По принцип смятам като пристигна да взема кола под наем за 2-3 дена, и с нея да щъкам докато не намеря евентуалния вариант, който да купя.
Както и да е, в крайна сметка за мен е най-важна сигурността при пътуването, все пак няма да съм само с 20лв. в джоба. А като се поразрових, разбрах, че сега може да се наложи да признаеш, че носиш дори по-малко от 10К евро. А тези по границата не ги знам дали не са в комбина с някви бандити, които да пресрещнат автобуса и да го оберат (може би, до някъде, твърде параноична представа за нашите съседи).
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта