Благодаря на Фотографката Моника за снимките:
[attachment=0]IMG_0716.jpg[/attachme
MK4 TDI R32 Black
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Re: MK4 TDI R32 Black
Последна промяна от crank666 на Съб 05 май 2012 22:35, променено общо 7 пъти.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Последна промяна от crank666 на Съб 05 май 2012 22:36, променено общо 1 път.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Тази седмица малко профилактика имаше по колата. Смених горивният филтър и имах теч от една снадка на спирачките. Смених спирачната течност и обезвъздушихме наново спирачната система. Сега спирачките са по-добре и от преди.Навръщане от Крушуна изразходих дори и резервата(нарочно), защото по път трябваше да заредя нафта от някакво село и след като презаредих във Варна с Екто дизел и смених горивния филтър след това се получи доста по-добра работа на двигателя. Много по рязък стана. От тук нататък само Лукоил Екто Дизел ще слагам. Може би защото е още нова на пазара и наистина има добавка в тази нафта. Дано не я развалят след някой друг месец.
Другата седмица се очаква малко разкрасяване.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
И цената му е хубава на тоя екто дизел, ама и аз трябва да заредя да видим как ще върви.
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Колата като цяло е перфектна но има един малък детайл който заслужава да се промени и това е решетката на предната броня.Тая дето е в момента нещо не ми харесва.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Ако намеря метална едра пчелна пита ще я заменя. В момента опира стабилно и не знам как ще стане номера с пластмасова.
Може да пробвам с тази: http://zaggituning.com/index.php?route= ... ct_id=3106
Може да пробвам с тази: http://zaggituning.com/index.php?route= ... ct_id=3106
Пътищата към кулера не могат ли да се едитнат? Според мен си струва усилията, защото с оригиналните решетки бронята изглежда по съвсем друг начин.
До колкото знам на Еко скъпата нафта е много добра. Двигателят работи по-добре, трака по-малко и разходът пада осезаемо, така че си заслужава парите и в крайна сметка не излиза много по-скъпо.
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
crank666 написа:Тази седмица малко профилактика имаше по колата. Смених горивният филтър и имах теч от една снадка на спирачките. Смених спирачната течност и обезвъздушихме наново спирачната система. Сега спирачките са по-добре и от преди.Навръщане от Крушуна изразходих дори и резервата(нарочно), защото по път трябваше да заредя нафта от някакво село и след като презаредих във Варна с Екто дизел и смених горивния филтър след това се получи доста по-добра работа на двигателя. Много по рязък стана. От тук нататък само Лукоил Екто Дизел ще слагам. Може би защото е още нова на пазара и наистина има добавка в тази нафта. Дано не я развалят след някой друг месец.
Монка,от "тази" бензиностанция кадето зареждахме заедно съм заредил най-добрата газ до сега,нз дали проблема е във варненските бензиностанций но до сега ГоуФу в 7000 оборота на газ не е влизал,видя как го карах на магистралата,под 150 не съм падал а на места го гърбих до 210км и разхода който ми даде беше потърсителен 9/100 на газ,мисля си,че просто смяната на филтъра е подобрила работата,а бензиностанцията си предлагаше качествено гориво,до сега никаде не са ми пълнили бутилката с 27 литра газ до горе и да мина 300км с аресивно каране

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
(Специални благодарности на Ванката - rabotnika)
Огледалото е от Сеат Ароса.
Огледалото е от Сеат Ароса.
Последна промяна от crank666 на Пет 08 юни 2012 23:03, променено общо 2 пъти.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
И с какво това огледало е по-различно от другото не ми стана ясно 

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Sashko_Trg написа:И с какво това огледало е по-различно от другото не ми стана ясно
По-малко е

- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
От този ъгъл изглежда, че е по-голямо от дясното. Различни ли са или снимката лъже?