VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Re: VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.

Мнениеот Kuncavia » Чет 03 май 2012 11:25

Аз не знам, защо всяка година едни и същи мрънкат. Първата ми Крушуна (втората официална) беше отдавна и не помня кво е писано, но 100% някой пак е мрънкал за нещо. След нея дойде Рожен... 10 страници се изписаха за карането на атв-то, не го защитавам като постъпка, но прекалено много се набляга на нещо лошо, което се е случило. Вместо да се обсъжда колко яко е било и въпреки дъжда сме си изкарали супер и гайдите и т.н. Отиваме на следващата Крушуна, там пак имаше различни оплаквания. Отиваме отново на Рожен, мина нормално и всички се захванаха с варненската група... и айде 10 страници излишно напрежения, като чели нещо ще се промени. И на тази Крушуна не мина без хейтване... Винаги се търси под мухата слон, като чели някой си чеше егото като хейтва наляво на дясно. Голям прас, че колата не ти е на поляната, нали ти си на нея и си правиш кефа... Луда работа.

п.с. Кенефа си беше много як mhihi

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Чет 03 май 2012 13:02

Аз не знам Сашо защо изобщо се ядосваш на кой какво не му харесало.Аз на твое място нямаше да се обяснявам на никого.Има ли на едно място повече от един човек винаги ще има разногласия и недоволни.Нямало тоалетни.Как така за едни има за други няма.Или тези дето не мрънкат са си намерили всичко каквото им трябва.Пак казвам.Който е решил да си прекара добре почивните дни мисля, че го е направил.Като имате такива изисквания ходете на хотели 5 звезди а не по поляните и всичко ще ви е наред :!:

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Чет 03 май 2012 14:20

Като цяло събора беше добре. Евала на организаторите, евала и на хората които са били 200+ километра за да дойдат и да се окаже, че за тях няма място или са с различна от ФВ кола. Евала на хората, които са влезли и са намерили място и са си изкарали добре, а плюят по тези, които са имали несгоди. Сития на гладния не вярва. Аз съм доволен, въпреки всичко и пак бих отишъл :012:

Потребителски аватар
katorjnika
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katorjnika » Чет 03 май 2012 17:47

Събора беше супер.Изказвам огромната си благодарност към организаторите,че се нагърбиха с така нелеката задача да ни направят весели и щастливи. Всичко беше много добре организирано и направено.Купона беше на МАХ както и настроението разбира се.Всеки който се беше заредил с настроение го използва рационално (от моя гледна точка). Догодина пак съм там с още по-голям заряд и желание.

п.п Организаторите нека не се връзват на недоволните,защото такива винаги ще има. А към НЕДОВОЛНИТЕ нека те направят нещо та да оценим и тяхната свършена работа и да разберат колко е ЛЕК кръста (задачата) който са поели да носят.

Потребителски аватар
Волен
Автомобил: 1996 Polo 6N
Двигател: 1H

Мнениеот Волен » Чет 03 май 2012 23:01

Както аз, така и всички приятели около мен изкарахме страхотно!!! Прекланям се пред къртовския труд, който са положили виновните това събитие да се случи(а те бяха много малко хора)...защото всички ние отидохме наготово да си правим кефа, но ден преди това същите тези организатори са събирали окосената трева от поляните, били са колчета, опъвали са ленти...за да се получи най-подредения и организиран събор, на който съм участвал...
Доста негативи се изказаха, нека всеки който има претенции да се включи следващия път в организацията на това събитие, пък да говори после. Не знам дали всички осъзнават, че "Организатор" не е някакъв професионалист, който всеки ден организира тълпи (в в случая 300+ автомобила и 600+++ човека), а хора от форума също като нас, БЕЗвъзмездно решили да се нагърбят с куп нерви и задачи, за да се забавляват остааналите... Казвам го защото ако го разбирахте нямаше да се прочетат такива мнения..а за тези които не са присъствали, а коментират...аз самият нямам коментар mhihi

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Чет 03 май 2012 23:34

Аз мога само да изкажа своите Професионални Благодарности към всички замесени в таз годишното мероприятие:
Ели Павлова
Александър Александров (sashobas)
Адриан Александров (Adrian-AAA)
Калоян (kokobraiz)
Краси Балкански(madcap)
Ангел Ставрев
sando-ludia
VWclub.дъ-ге и много други хора които дори не са от клуба или форума.

Благодаря и на хората които приеха поканите ни и успяха да присъстват на събитието.
Благодаря и на Клуба,че за поредна година подкрепи събитието.
Благодаря и на хората със забележките!(заради хора като вас ставаме все по-добри)
Благодаря и за топлото посрещане на местната управа.
Благодарности и на екипа на "Sobieski" и най-вече на Ингилизов.
Благодаря и на екипа,на "TrackStar"
Благодарности и на pitstopshop.eu както и на Dub Factory
Благодаря и на дечицата от местния дом,че ни помогнаха в петъка да извозим сеното от поляните,а то никак не бе малко(Ели,спаси ни с това ремарке)
Огромни благодарности и на mafiota_a4(евала Миленски,машина си)

Поздрави и Очаквайте: "VWaterfalls 5 Jahre Jubi" heavy metal zork

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пет 04 май 2012 0:19

"VWaterfalls 5 Jahre Jubi"
Да не казвам голяма дума....че всичко се случва...ама съм почти сигурен че ще присъствам...само ще гледам да се подготва по-добре :)

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 04 май 2012 22:31

VWaterfalls 2012™

http://vimeo.com/41551773

Потребителски аватар
cenko1971
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cenko1971 » Съб 05 май 2012 16:14

Всичко беше много яко само фирмен щанд ми липсваше :)

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Съб 05 май 2012 18:51

cenko1971 написа:Всичко беше много яко само фирмен щанд ми липсваше :)
За догодина ще се погрижим да не ви липсва нищо :012:

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Съб 05 май 2012 19:35

Евала,на Организаторите-пролича си,че всичко е направено с много къртовски труд и много любов,за което можем само да благодарим,не ме е яд за нищо свързано с този събор,даже още си държа едно кюфтенце в хладилника от там mhihi да ми напомня за хубавите моменти,догодина живот и здраве ако пак има събор-там съм!!!
Благодаря Ви от името на цялата ни компания love.vwclub

Потребителски аватар
ImaGine
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ImaGine » Съб 05 май 2012 21:16

Доста добре беше :) За 3-та поредна година ходя и ако всичко е наред мисля да не спирам. Браво на организаторите, а за мястото мисля че имаше за първи път съм с кола на поляната и бях даже в поляната за отбраните, даже в събота като дойдоха приятели (на обяд) и те бяха настанени.

Потребителски аватар
Волен
Автомобил: 1996 Polo 6N
Двигател: 1H

Мнениеот Волен » Съб 05 май 2012 21:35

PuShE_ написа:...даже още си държа едно кюфтенце в хладилника от там mhihi да ми напомня за хубавите моменти...

mhihi mhihi mhihi Дръж го до другата Крушуна - като борец от Великден :lol:

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Нед 06 май 2012 21:04

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 06 май 2012 22:54

Келеши, келешки и келешчета, кога ще пораснете? Кога ше спрете да мрънкате, да се обяснявате като некви недоебани лелки и девствени осмокласнички след всеки събор. Честно. Не ви ли писна? Аз не помня някво форумно събиране без неква сериозна ДРАМА, която всъщност никва драма не е. :screwy Ей не е истина. На един му било шумно, на друг му било студено, на трети неудобно в колата, четвърти бил гладен, а пети не можал на спокойствие да си удари една чекия, щото в палатката до него се пърдяло. Ебати. :banghead:

Сега. Аз да мрънкам ли, че ми писна от вашата повсеместна простотия, чалга изпълнения, милионерчета, танци и пиянски истории, наподобяващи поведението на австралопитек на абитуриентски бал? Ми няма да мрънкам. Приел съм да живея в тая страна, приел съм че 80% от хората са такива и продължавам да ходя по тия мероприятия щото ме кефи една определена група хора, с които се забавлявам и игнорирам другите. Изкарах си страхотно и поздравявам всеки, който се е забавлявал както може и както му е приятно. Човек, който не е доволен от това, което има, няма да е доволен и от това, което иска да има. Тинк абаут ит.

Върни се в “Организационен”