Тропане на предница
- bojidar_ka
- Автомобил:
- Двигател:
Тропане на предница
Колеги имам следния проблем ,колата при леки неравности не тропа има си глухите звуци от тампоните.Обаче ако слизам от тротоар например нещо джаска много,това се случва и като мина през по големи дупки.Сменено по колата са амортесьори,шокови тампони ,лагер тампони,тампони на носачите,биалетки. Обаче на чашката на амортисьора горе при мотора която е по принцип трябва да има една гума ,а моя няма такава щото се е изпокъсала от годините.Въпроса ми е може ли да чука толкова много от нея при пропадане на колелото тази чашка да се удря в купето и от там да идва проблема ?
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: Тропане на предница
по скоро колега имаш за смяна накрайник, отколкото тая чашка 

- bojidar_ka
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз немисля че е нактрайник понеже единия е сменен преди 3 хиляди а другия беше бетон.Няма как да го хвана само с клатене на колата на място не дрънка така
.Явно е само при пропадане на колелото което ме навежда на мисълта на някой тампон ма немога да се сфетна кой точно и единствено ми идва на ум за чашката.Някви други идеи ......

- bojidar_ka
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ти направо уби коня .Отзад е леш тфа е ясно и е на дневен ред обаче аз леко слизам от бурдюр и отпред джаска много лошо не е отзад !!!
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
може супорта да ти джаска,получава се с годините луфт във водачите.Аз развивам болтчетата и пълня дупките с грес,пълня и маншончетата и така до следващото лято.Хвани го с ръка и го размърдай.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”