Здравейте,
От известно време ми се появи пероблем с осветление на купето.
При затваряне на вратата, лампата в купето намалява силата на светене, но остава запалена.
Този проблем ми оказва влияние и на алармата, която реагира на отваряне на вратите...
Моля помогнете

Проблем с освтление на купето
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Да на всички врати. Просто вместо да загасне, при затваряне намалява силата на светене, но остава запалена. Прегледах ключетата на вратите - няма промяна.
Явно ще трябва майстор да го види...защото е досадно. Постоянно алармата се включва като на отворена врата.....И това е дразнещо, особено в 2 през нощта.
Явно ще трябва майстор да го види...защото е досадно. Постоянно алармата се включва като на отворена врата.....И това е дразнещо, особено в 2 през нощта.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Това, доколкото разбирам, се е появило след поставяне на алармата, но не веднага след това, така ли е?
Значи едва ли алармата е виновна (в случая не вземем пред вид кофти връзки при монтажа й и последващо окисляване на тези връзки)
Според мен прегледай дали нямаш откачено кабелче на управлението на лампата в плафона. По-точно: липсваща маса.
Значи едва ли алармата е виновна (в случая не вземем пред вид кофти връзки при монтажа й и последващо окисляване на тези връзки)
Според мен прегледай дали нямаш откачено кабелче на управлението на лампата в плафона. По-точно: липсваща маса.
Да определено не е алармата причината, тъй като я имам поне от 1.5 години, а този проблем се появи преди около две седмици. Просто една сутрин тръгвайки за работа си отворих шофьорската врата, лампата както си му е реда светна в купето и при затваряне на вратата , тя просто не загасна а намали силата на светене, но остана запалена. Ако разместя копчето на плафона си функционират другите две позиции - изгасена и постоянно запалена.
според мен не е проблема в пламфона
ако има задна врата провери кабелите в маншона да не са дали на късо защото в задната ключалка има има бутон които подава маса на пламфона в багажника и алармаджиите го вързват към алармата при оваряне на задната врата да се активира алармата и някой кабел ти дава на маса и сега като е влажно се е засилило
проверка на кабелите
деистваи

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”