Да си продам ли голф-а?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Mimeto_
Автомобил:
Двигател:

Да си продам ли голф-а?

Мнениеот Mimeto_ » Пон 07 май 2012 19:58

Здравейте, сигурно ще решите че това е глупав въпрос, но да спомена че съм жена и съм руса :wink: Та, имам голф 2, 1.8, GTI, 1990г. :012: беше си перфектен, докато 1 жигула не го цунка отзад и се наложи да бъде 4 месеца на ремонт и то през зимата и беше в застой (некаран). Сега нз какво му е защото нищо не разбирам от коли, но издава странен звук като вдигна 100-120км/ч (преди не беше така); Освен това жиците са му доста поизгнили (има ли вариант да се сменят всички жици), иначе двигателят е пушка. Това че дрънка отвсякъде си е нормално... Ще съм мн благодарна ако ме посъветвате какво мога да направя за него, има ли смисъл да го оправям и къде (в Сф) :bishop или да се откажа от него завинаги scare
Прикачени файлове
391977_337111952970291_100000144662287_1557676_743784238_n.jpg

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: Да си продам ли голф-а?

Мнениеот emo-gar » Пон 07 май 2012 20:44

Извини ме за негативното,което ще напиша по-надолу,но това е реалността!
По снимката се вижда ,че "са те натаковали отзад",което обаче в случая не е за реване-ти НЕ си виновна!Следователно си "взела" някой лев!
Грешка 1-трябваше още тогава да помислиш дали да си "лекуваш задника" или да вземеш едни пари-продавайки и "предника" на непретенциозен клиент ...да речем "Надин" или някой подобен...
Сега вече е малко късно,трудно ще "избиеш чивия" от продажба,"момата вече е дупена",на улицата има и по-млади,и по-убави!
Т.е.-каквото е писано и докато ръждата ви раздели!
А,вЕрвам-"държиш" на майтап!Защото малко така го написах...извини,ако не! :beer

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 07 май 2012 20:52

emo-gar написа: докато ръждата ви раздели!

:063:
И аз съм на това мнение! Ако си взела пари от застрахователите за щетата, прави колата мисля че ще се поправи лесно и не много скъпо, поне така от снимката, само задна престилка, броня задна и капака да се китне! Но няма връзка да я продаваш, ако няма какво да караш после mhihi

Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Мнениеот simo » Пон 07 май 2012 21:07

Зависи колко ти е мил и колко си склонна да изваждаш. С тия коли постепенно филмът става тих horror scare
Това, дето над 100, хайде сега... При мен 5тата предавка вие яко, над 90 в колата не се седи :screwy
ама пък свикнах да карам с 90-100 и се научих и на търпение mhihi

Сигурна ли си, че не си внушаваш, че се е появило след удара и ремонта? Хвани някой твой човек - разбирач, да чуе кво му има.

За жиците - стари инсталации от Г2 сигурно е пълно, но ти стара вече си имаш. Нова - знам ли, ако има фен да се хване да прекарва кабел по кабел....
Всъщност по какво позна, че били поизгнили жиците?

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Пон 07 май 2012 21:12

Е,па не виждате ли,че и е изкривен ануса от акта!Разбира се ще припръцква на някакви обороти!

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Пон 07 май 2012 21:37

хаха ако е само от ауспуха да си го оправя ако са оправени вече и другите ламарини и да си я кара за ауспуха аз мога да и помогна я някоя заварчица я някоя тръбичка или гърне каквото трябва там ;)

Потребителски аватар
Mimeto_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mimeto_ » Пон 07 май 2012 22:11

идеята за кабел по кабел не е лоша ако някой се навие mhihi познах по това че ако нещо се развали винаги са виновни жиците, двигателя е добре, както и шофьора :wink: heavy metal zork а милост-много ми е мил не искам да го оставям със сиг, и мн по-верен от мъжете :да: joking

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Вто 08 май 2012 7:16

Това е нещо друго!Аз наблегнах на икономическата обосновка,ама намесят ли се чувствата.... :kissy:

Потребителски аватар
vankatagb
Автомобил: Vw Passat B 5.5
Двигател: AZM 2001

Мнениеот vankatagb » Вто 08 май 2012 14:44

Колежке моето мнение е, че ако не е скъпа поправката, си го ремонтирай и си карай с кеф, ако не си решила да сменяш колата все пак - ако е така, няма смисъл да ремонтираш!В Сф има доста клубни майстори и мисля, че с радост биха ти помогнали :beer Успех!

Потребителски аватар
2.4I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2.4I » Вто 08 май 2012 14:59

Колежке тази кола е горе-долу на толкова години от раждането си ,на колкото е и от момента в който ще стане музеен експонат ,т.е. радвай се ,че ти се е случила „случката" ,за да ти даде повод да разкараш старата „тенекия" ,сега има доста по - нови с които човек се чуства много по-добре .
Май и аз го написах като ... нищо де ,ясен ми е съвета - според мен ,заменяй за по-добро.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”