Инфо за Пасат във Варна
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Инфо за Пасат във Варна
колеги някой ходил ли е да гледа този пасат? http://www.cars.bg/u665536 Ако някой е ходил нека каже за какво иде реч, че в сряда май ще ходя да го гледам и да го взема ако става.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Инфо за Пасат във Варна
Можеш ли да четеш и възприемаш прочетеното???
1.Януари 1988 да бе Б5 и 1988г. е той по-дърт от колата в инфото ти.
2.игор Атансовски - тоя името си не може да напише правилно. Смърди ми на руснак.
Нищо чудно документите да не са наред.
3. Passat 1.6 i не куц кон , а умряло магаре за тежко купе. Това чудо иска постоянно обороти над 4500 и смуче като змей бензин /газ
1.Януари 1988 да бе Б5 и 1988г. е той по-дърт от колата в инфото ти.
2.игор Атансовски - тоя името си не може да напише правилно. Смърди ми на руснак.
Нищо чудно документите да не са наред.
3. Passat 1.6 i не куц кон , а умряло магаре за тежко купе. Това чудо иска постоянно обороти над 4500 и смуче като змей бензин /газ
- dimovip
това сигурно ли е за горенето? Човека е македонец, а и не съм състезател а спокоен шофьор, така че и 100 коня ми стигат.Объркал се е с годината... на всеки може да се случи.Зная, че не върви, но и не искам да върви.
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Щом не искаш да върви това е идеалната кола
За мен лично това си е баш палачорин македонец,казак,афганистанец или какъвто е там.Имай предвид и че фаровете са малко та*ак работа и не светят хубаво,гумите не са с правилен размер (или поне така ми се струва от снимките)Вътре по декоративните бутони - дупки от видии,мизерии.Духалките са брутално осакатени и прочие. И предвид мотора и 3000лв. няма да му дам.То аз,че съм си циция,циция съм амаа и колата не струва

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Карал съм този мотор на бензин и на газ само ,че на Ауди А4 и потвърждавам ,че гори доста и не върви!Със сигурност на бензин ще ти гори повече от Пасата в профила ти!
- dimovip
Брееее толкова ли е зле работата, а аз в другиден щях да ходя да го гледам....не виждам нищо нередно в духалките, а тея дупки може да са от много работи.Май ще ида да го видя
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
dimovip написа:Брееее толкова ли е зле работата, а аз в другиден щях да ходя да го гледам....не виждам нищо нередно в духалките, а тея дупки може да са от много работи.Май ще ида да го видя
Както и да ги гледаме работите,цената трябва да е с 1000 лева на долу,за македония тази цена е нормална даже евтина ама за тука е много.Аз също ти препоръчвам да вземеш 1.8 много по добър двигател и ще ти излезе на същите пари!
Последна промяна от gr_kanev на Сря 09 май 2012 11:31, променено общо 1 път.
Причина: И за чий беше нужно да цитираш всичко в предходния пост ? http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)
Причина: И за чий беше нужно да цитираш всичко в предходния пост ? http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=11939 (последният пост на dobrin)
- Amtela
- Автомобил: Lexus IS220d 2010
- Двигател: 177hp
Препоръчвам на автора много - много да не се съобразява с писанията на всеки и да гледа първо себе си какво ще му е кеф да кара!
Аз търсех първоначално един месец на огледи Пасат 5-ца 1.8 125 коня седан и тук набързо ме посъветвеха да скоча на 1.8 турбо, защото този със 125 коня бил твърде лаком и бавен! Пък макар и с ръчни ск.
- В крайна сметка си взех Е46
Аз бих препоръчал на автора да огледа хубаво поне 5-6 коли и чак тогава да избира!
Аз търсех първоначално един месец на огледи Пасат 5-ца 1.8 125 коня седан и тук набързо ме посъветвеха да скоча на 1.8 турбо, защото този със 125 коня бил твърде лаком и бавен! Пък макар и с ръчни ск.
- В крайна сметка си взех Е46

Аз бих препоръчал на автора да огледа хубаво поне 5-6 коли и чак тогава да избира!
- dimovip
аз не отивам във Варна специално заради този пасат.Ще мина да го видя пък какво...ако е добър ще го взема, като ми стане бавен ще го продам и ще взема друг... какво толкова.
dimovip написа:аз не отивам във Варна специално заради този пасат.Ще мина да го видя пък какво...ако е добър ще го взема, като ми стане бавен ще го продам и ще взема друг... какво толкова.
Най-вероятно да го продадеш би било проблем. Не са много търсени тези двигатели. Не така лесно както си го писал. Катого вземеш и си 50о-600лв вътре. После няма продаване. Иначе има фасон, обаче няма тяга.
Последна промяна от gr_kanev на Сря 09 май 2012 20:13, променено общо 1 път.
- dimovip
Пасата вече е моя собственост.Не върви зле, но и не ми трябва повече.Като начало започвам с някой забележки, като го оправя ще има снимки
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”