Един приятел участва в конкурс за работа в Дирекция телефон 112... Та ми е интересно дали някой работи там и какво мисли за работата там. Има ли преспективи за развитие, дали може да се прехвърлиш в друга дирекция? Дирекцията е към МВР и се водиш на държавна работа... Та дали някой знае нещо "от кухнята" ... Може да сподели и на ЛС.
Моля само да не се разводнява темата с мнения, че телефона не работи и хората там нищо не вършат!
На мой колега гаджето му.... Това което ми е разправял е потресаващо. От всички за дадения конкурс, само единици не са били с връзки. Имало е толкова фрапантни случаи че някви лелки приети на работа са с 5 години над максимално допустимата възраст за участие в конкурса. Съответно се сещаш и колко покриват критериите .... Пример - чукат с 2 пръста по клавиатурата и гледат дълго преди да намерят клавиша. От дадена смяна най-много 2-3 да говорят английски, та ако има случай то директно се прехвърля към тях. Ако за заети, човека просто си чака на линията .....
При това което ми описа не се учудвам че имаше не малко случаи когато тея от 112 даже объркват града в който се развива действието ......
Извини ме ако не съм те обнадеждил, но това е лично което съм чул от първа ръка.
Баща ми е диспечер на 112 в пожарната обаче Не знам дали ще мога да ти помогна, но и аз скоро кандидатствах за там и нямам думи такава мафия е навсякъде, ако нямаш човек просто няма смисъл да си губиш времето и парите !
Момчето няма връзки, но мина там първите 2 кръга. Сега са най-тежките за псхото и тест за интелигентност. Аз не търся връзки за него, просто той започна работа междувременно докато протича самия конкурс и се чуди дали ако го вземат там, да напусне сегашната работа.