Проблем с мигачите Поло 6N2, 2000г

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
mil_pet
Автомобил:
Двигател:

Проблем с мигачите Поло 6N2, 2000г

Мнениеот mil_pet » Вто 08 май 2012 10:20

Здравейте,
имам проблем с мигачите на моя половер. От известно време започнаха да блокират и изобщо не светят. Явно е от релето, но когато го свалих установих, че явно трябва да се подмени цялото копче за аварийките. Обиколих автоморгите в района на Мадерното и Люлин, но никъде нямаха такова копче. Моля, който е имал подобен проблем или знае къде мога да открия такова копче да пише. Ще съм много благодарен.
Също така искам да попитам тези , които имат такива половерчета дали им гори маслото, че аз се видях в чудо - нещо все доливам и доливам..... :climb :banghead:

PoloBeP
Автомобил: Passat B7
Двигател:

Re: Проблем с мигачите Поло 6N2, 2000г

Мнениеот PoloBeP » Сря 09 май 2012 14:36

mil_pet написа:Също така искам да попитам тези , които имат такива половерчета дали им гори маслото, че аз се видях в чудо - нещо все доливам и доливам..... :climb :banghead:

Привет, напиши за кой двигател става дума... Например аз карам с мотор AUD, маслото от смяна до смяна се движи от max до min на щеката, при все че имам и теч от картера, който ще оправя скоро, е нормално според мен като горене на масло. В смисъл не доливам от смяна на смяна. eusa

Сещам се шурята, как например на Opel Astra екотек мотора си долива по 1-2 литър масло от смяна до смяна scare и не се притеснява. Ама това е друга бира.

Не съм специалист по двигатели, за всеки проблем различно решение има. Споделям само при мен как е.

PoloBeP
Автомобил: Passat B7
Двигател:

Re: Проблем с мигачите Поло 6N2, 2000г

Мнениеот PoloBeP » Сря 09 май 2012 14:50

виж за копче за аварийни светлини от тук
viewtopic.php?f=57&t=302320&hilit=%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE

ще се разберете :) с колегата.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”